Нищо ново под слънцето.Скучен живот с често еднообразен характер.Кой ли написа този глупав сценарии? Моментна сигурност,несигурност за бъдещето.Правя си често нещата просто машинално...без желание и без особена живинка.Дори не ме оставят често да се "порадвам" на самотатата и самосъжалението си за по-дълго.Защо ли най-добре си прекарвам и често най-хубавите неща ми се случват именно когато родителите са ми на почивка.Поне сега има човек, върху главата на който поне отчасти да си изливам тази енергия,която ми тежи.Позитивизма,който е хубаво нещо,но който ако не е споделен си е голяма тежест.Желанието да се грижа за някой,но не защото така трябва, а защото аз вътрешно силно го искам.Когато е по задължение просто губя желание.Нямам търпение най-накрая да мине този месец и половина.Хем наще ще отидат да почиват,хем аз ще си почина от тях,хем ще се видя с един много важен човек и може би ще си изкараме прекрасно.Ще се постарая доколкото мога.А след това най-вероятно отново ще се върна към глупавият си, безцелен,скучен,сигурен в настоящето и несигурен в бъдещето ми живот.