Радославе, писах един път в тая тема, ще пиша пак. Стига си се лигавил по толкова отвратително кифленски начин. Да си на 15 разбирам. Толкова ли нямаш друг живот че пишеш само за Сиси в тая тема под ягодите? И все много я обичаш и все ти липсва и все искаш да я гушнеш и да сте си заедно и да я видиш и блаблабла. На всички това ни е ясно щото всеки пост го съдържа. Кажи нещо, което не знаем.
Дразни отвратително много да четем едно и също всеки път. Ако си толкова експресивен под ягодите измисли някакъв оригинален начин да и го показваш на нея, а не на нас. Сериозно, дреме ми дали ще ме заплашваш, дали ще ме банваш и пр. Писна ми всеки твой пост тук да е свързан с едно и също нещо. Дриймъра ти даде идеи, аз те хейтя.
Знам че те болу шнура, знам че имаш права и можеш да си вееш байрака както ти скимне. Ако си толкова начетен за колкото се имаш, вземи си поне малко поука от квото ти приказват 1000 човека. Колко искам да имаше опция да игнорирам потребители, само и само да не ти чета мненията тук.
Да, знам на никой не му дреме. Кучетата лаят, кервана си върви. И да знам, лошия герой съм аз.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House