- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Ебати смешните драми в тоя форум, размириса се на чесън от вас повсеместно из интернеда.
Понеже все пак аз съм мега важна личност у тоя форум ще се изкажа набързо за ваша радост.
Чета тука някакви мнения, където влюбения принц бива защитаван от своята принцеса сякаш е извършил над 50 убийства и на всяко е оставял фигурка от шах. Пък и то каква защита, достойна за адвокатски сериал. "Всеки е себе си, ако не ви харесва, аз съм си такъв/темата е такава/ебаси каква генерална липса на личностови черти притежаваме." Ако си нямал приятелка цял живот Сенчест (очевидно се казваш радо), разбирам те, ама все пак предполагам си красиво момче и все си закачал разни други в дългия си, изпълнен с изграждащи личността ти събития, живот. Това е абсолютно явно привличане на внимание към твоя "статут" на мъж с приятелка, който е сериозен и обвързан и доказателство, че мъжете не са курвари. Браво.... потрес.
Дисапойнтед нещо си и валдес пък къде отидоха и те, все едно им откраднаха манджата под носа ( в случая на валдес млякото). Едната вулгарна като лагерник в Сибир, пък другия бере някакви ягоди все едно пред отчето говори. Респектът граничи с нулев при такива изказвания. Опозицията ви е толкова комична, че дори и изпечения мозък на екстрийма успя някак да ви накара да замълчите.... потрес.
А другите "дами" на които лигите им текат при любовни изказвания сякаш току що са преминали лоботомия.... просто потрес.
Последно редактирано от w0sh : 08-11-2012 на 13:50