- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Да изразя мнението и възмущението си тук тъй като темата за Астро беше заключена и не можах да коментирам в нея.Очудвам се как някои хора в реалността и интрнет се опитват да се наложат да е на тяхното.Често създават впечатление на широко скроени,но пък в дадени моменти се държат като коне с капаци.Щом е против тяхното възприятие за живота,който ги заобикаля значи е пълна глупост и не си заслужава изобщо да му се обръща внимание и да се взима насериозно.И това от модератори на фороНа.Точно така...визирам самият Sh@d0w. Нищо против теб нямам,но просто се издразних на държанието ти ала аз съм модератор и ще си правя каквото си ща.Ако съм кон с капаци всички са длъжни да се съобразяват с моята настройка.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Колко съм съгласна с написаното от теб ... о.О
Преди месец-два,може би,точно за това си говорехме с няколко човека от форума в скайп след като същия беше заключил няк'ви две теми пак по същата причина,защото видиш ли "на мен тия теми не ми допадат" ...
По темата:Нещо ми е нервно от сутринта - к'во ли ще стане този път?!Дано е нещо хубаво![]()
Оффф,поне настроението ми е по-приятно от вчера.След малко ще взема да си пусна някой филм,че нещо ми е студено и хич не ми се мърда от леглотоЕх,още малко и се почва,а сега ще мързелувам докато мога
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Напълно съм съгласна и подкрепям това мнение. Трябваше ли да затваряш темата, само защото не я харесваш? Всички, които се интересуваме от тези астро "глупости" не е един път сме заявявали, че не определяме хората по тях, а са ни просто интересни. Но ти няма как да разбереш това, тъй като си една тесногърда риба.
Апф.
Доволно съм. Почивам си тъй като това е последния ми ден в БГ. Ям грозде, слушам музика и след малко май ще гледам филм. По-късно ще се виждам и с роднини.