- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Колко съм съгласна с написаното от теб ... о.О
Преди месец-два,може би,точно за това си говорехме с няколко човека от форума в скайп след като същия беше заключил няк'ви две теми пак по същата причина,защото видиш ли "на мен тия теми не ми допадат" ...
По темата:Нещо ми е нервно от сутринта - к'во ли ще стане този път?!Дано е нещо хубаво![]()
Оффф,поне настроението ми е по-приятно от вчера.След малко ще взема да си пусна някой филм,че нещо ми е студено и хич не ми се мърда от леглотоЕх,още малко и се почва,а сега ще мързелувам докато мога
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
В 6 следобед аз представлявам най-мързеливото човешко същество на Земята,следователно,за да тренирам пълноценно отсега докъм края на работните ми дела ще трябва да ставам в 5,30. О.о 5,30..! Нямам търпение да започна с тестването на физическите и адаптационните си възможности... xDD
Поне професията ми ще е повече от приятна.
Сега-на джогинг.Вчера пак заминаха 5 литра,днеска не ми се мисли,дотук са почти 2...идея нямам какво ме прихваща,не мога да престана.
Целия тоя водопой си ще ми излезе през носа,мисля си...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Една приятна сутрин на работа.Не съм убедена дали се получи, но ще видим в петък под микроскопа. Сега с майка ми правихме домашни пици и нямам търпение вече.
Чак корема ми къркори.
Довечера ще имам хубав фотоапарат назаем и няма да ми е тъпо, докато си проимам свестен мой си. И ще си го видя, нагушкам и натъпча с пица.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Напълно съм съгласна и подкрепям това мнение. Трябваше ли да затваряш темата, само защото не я харесваш? Всички, които се интересуваме от тези астро "глупости" не е един път сме заявявали, че не определяме хората по тях, а са ни просто интересни. Но ти няма как да разбереш това, тъй като си една тесногърда риба.
Апф.
Доволно съм. Почивам си тъй като това е последния ми ден в БГ. Ям грозде, слушам музика и след малко май ще гледам филм. По-късно ще се виждам и с роднини.
Много по-добре съм от вчера.Интересно как той е един от малкото умни хора , с които се разбирам.Нищо , че ме бъзика постоянно за А. , голямо приятелче е.Ще се видя днес с едно момче , с което не се бях виждал от много време.Може и да пикъпя междувременно.Готин ден се очертава
п/с. и брао на оня дето е затоврил тъпата тема за астралните братя
Трябва да пиша.Малко остана.А ме мързи. Не искам вече да пишаааааааааааааааааааааа а!!!!!!!!
Липсва ми! Много!!!!
Искам да тичам.Да правя упражнения.Де си вталя. Ама цикъл..... Нищо де-радвам се,че дойде.
Липсва ми, но се надявам скоро да се видим.
Добре.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Някакво никакво :С Като никаква рожденничка не се чувствам, а преди бях като свободен електрон... Той е решил да ме прави на луда и аз се вкарвам във филми... иска ми се да бях от хората, които разчитат лицата на другите...пфффф
Сега съм малко по-добре. Май наистина понякога няма нужда от излишни нерви.
Ще го карам по-спокойно.
Обичам го, още е с мен, май това е по-важно от всички минали съмнения, караници и т.н.
Амиии добре като изключим че ми липсва страшно много моето момче..Днеска е смотан ден въпреки че имам много занимания и развлечения.. ударила съм го на мислене ... пак =(
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Вкъщи след първия работен ден. Дооста доволно се чувствам, имам нужда от баня и разговор. (:
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Нещо не се чувствам добре последните дни, нервите ми избиват. Така се бях стегнала като бетон, не се замислях мн мн за нищо, не можех да се разплача дори и да исках. А сега....само ми е тъжно, насълзяват ми се очите от нищо, а имам чувството, че отпусна ли се да заплача няма да мога да спра ....
не си говорим, но пак ми липсва.. вече тотално загубих всички шансове с него ..още го обичам!
но има едно момче.. даже 2 ;д .. едното ме харесва много и ме чака цяло лято (момче 1).. а другото е супер сладко и симпатично и го харесвам, но той мен май не (момче 2).... и сега не знам кой да избера... ;х дали да се боря за вниманието на момче 2 или да дам шанс на момче 1, към което нямам такива големи симпатии .. ?
<3 The Vampire Diaries <3
С чорапи, дълъг ръкав и пусната коса съм... Само на мен ли ми е толкова студено?!
Гледам от терасата, хората размахват къси гащи и потници, аз даже по-дебела завивка си извадих за довечера.
Щастливо и напрегнато ми е.
Безумно щастливата ми седмица е на път да се повтори, дори и в рамките на няколко дни.
Нямам търпение.
Не съм го прегръщала от 4 дни и вече усещам ръцете си ненужни.
Спи ми се.
Ама ще чета.
И спря да се върти за миг земята..
вчера заспах толкова трудно , интересно как нещо толкова малко , обаче гадно значимо , да ми повлияе по този начин. трябва да се оправям с колата , но ме мързи
в много хубаво настроение съм
дано скоро никой не ми го развали)))
http://ask.fm/iwwkaa
Пак ми е лошо. Писна ми! Не се наспах като хората, шашаво беше с тия разкарвания за изследванията и пак нищо не писах.
А и той е един инат-едно се баба знае, едно си баба бае. Иди спори сега с радио Ереван....
Човек да иска да харчи пари и нищо да не си хареса
По план трябваше да си взема два екипа,дънки,обувки и още куп глупости,а се прибрах само с една блузкаА и с поредната чаша на Кока-Кола
![]()
Бясна съм!В тоя град няма нищо хубаво ... или аз съм твърде капризна
Нищооо,след 2 дена хващам един авер и пак ще обиколим за чанти и екипи,а ако не отиваме на разходка до Варна или Добрич - хем на шопинг,хем с приятели да се видим
След малко мисля да си пусна "Клюкарката" и да го ударя на релакс![]()
Последно редактирано от 3oPuTy : 08-17-2012 на 11:56
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Прекрарахме си страхотно! Нищо, че той не е в особенно цветущо здраве. Малко ми се гади и ме боли корема от цикъла, ама ще мине. Уредих се и със нов смарт телефон и съм дива и щастлива![]()
Притеснявам се вече.., къде ли е и ми липсва, оф.
Не ми се спи, но мисля да си лягам.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Спи ми се,пък трябва да заминавам на работа ...
Тъй и не се вдигнах в 5,30 за тренировка-довечера много,много ми се ще да литна до залата-ще приложа воля и ако трябва ритуален танц ще изтанцувам(па за разгрявка,уай нот)
Иначе фронтът е чист.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born