.
Затворена тема
Страница 111 от 120 ПървиПърви ... 1161101107108109110111112113114115 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 751 до 2 775 от общо 2977
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Снощи беше добре ... Радвам се, че си знам мярката за алкохол... Свъшиха ми цигарите обаче ... Междувременно съм малко разочарована, защото снощи не ми се получиха нещата, а много ми се искаше ... И все пак съм отвяна от вихъра, беше хубава вечер... Искам си момчето, липсва ми .. нямаше кого да гушкам цяла нощ

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Смесни чувства отвсякъде. От една срана от утре нещат ще започнат да си влизат в релси, и той е малко по-добре, но от друга пак ще му съсипят здравето с разни хапове, който е безсмислено да пие, а няма как да се скатае и да не ги пие. Иначе поне днеска излязох малко от вкъщи а се разсея, предлагат ми яку иху да ходим довечера, но хич не ми е до заведения, купони и тн. убито ми е отвсякъде.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Майка ми ме дразни максимално. Искам да се изнеса от вкъщи!
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Сдухана. С ниско самочувствие. Самотна. Тъпо, общо взето.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Напоследък често се добарвам до лаптопа (което може само да ме радва ;д), че да видя и аз малко "нормален живот". Не мога да повярвам колко зависим съм станал от тоя интернет, та чак се "садвам" ако няколко дни не седна да "посърфирам". Иначе съм добре, поредния работен ден отмина и релаксвам в квартирата. Мисля тия дни обаче да си отида до Бургас, че много ми се иска да свърша "една работа", но всичко с времето си. Все пак ми се иска да се получи, щото доста занемарих личния си живот... какво ли не прави човек за пари. Ужас ! Е, стига толкова, че трябва да връщам лаптопа на собственика му. Лека вечер на всички.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    и аз така
    ама сама съм си виновна, 'щото един път ще ми се случи нещо хубаво и аз от предпазливост ще разваля всичко
    може пък и да е за добро..
    добре, че утре се очертава як ден...
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Blab
    любопитството ще ме убие някой ден.
    тези дни трябва да си резервирай билетите, но много ме е страх, че ще ми хрумне да остан в Копенхаген.
    егото ми много страда, заради толкова много хора, заради тъпата ми обичливост, при все непрестанните ми опити да се държа на разстояние. някъде там, преди 2 месеца, за секунда, бях убедена, че ме обича. въпреки целия ми скептицизъм, предразсъдъците към личността му, преките наблюдения върху поведението и развитието му. той си го избра това. честно казано, и аз не бих се нагърбила със себе си, ако имах такава възможност. но той се направи на котва, иначе отдавна щях да съм си тръгнала. ако замина сега, не знам дали ще искам да се прибера. нищо не ме задържа тук. имам чувството, че повтарям това то векове, но то узрява по малко с всеки прекаран час. самотата не ме плаши. това е естественото ми състояние. но чувствам болезнена нужда да си тръгна. боже, моля се да спечеля някой от конкурсите, в които участвам тази есен, само и само да имам причина да остана. наистина, не знам какво е това, обич ли, страх ли или нещо друго. боли ме от напускането му. боли ме от това, че си мисли, че всичко може да е по старо му. представям си какво впечатление на абсолютно безчувствена оставям у хората. да, мога да се оправям и сама, това не значи, че не оценявам близост, че страня от нея. оф, ще се пръсна, ще се стопя, ще остана като точица върху масата. точица, която ще издухат, избършат или покрият с нещо, за да не личи. боли ме ужасно много. не ми достигат думи чак.

Ох не ми се почва училищее.. Искам си ваканция.. а 15 септемрви наближава... :X

доста сдухана,чудя се какво да си пробия от скука,пробих си още една дупка на ухото ама не ми хареса и махнах обицата.
    ще го видя чак след 6 дена...колкото и да не ми се иска...ЛИПСВА МИ
    не се очертава яка седмица,чудя се дали в На Тъмно продават вакса за дреди или ще трябва да пробвам с обикновена вакса...пффф леко ми се дорева

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    утре:магазин копче,обущар,АУБГ,борса,пин сетка да си купя и лосиончИ
    вечерта кафенце с приятелка,която не съм виждала от отдавна и ми липсваше много (хъгз)

във вторник:колела
    в сряда:плаж
    в четвъртък:роднини и колело

извод:следващите 4 дни няма да ми е мЪного скучно,което е добре
    даже може в четвъртък да си грабна раницата,книгата и колелото и да изчезна някъде на сянка в парка да чета
    звучи ми страхотничко <3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Няма щастие за мен в любовта..
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Нервно ми е, разтревожено и ме боли глава яко. И всичко това защото утре ще е доста преломен ден.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Изморено. Някой съсед ми надува Лили Иванова, та чак слушалките ми заглушава :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от smil4eto Виж мнението
    доста сдухана,чудя се какво да си пробия от скука,пробих си още една дупка на ухото ама не ми хареса и махнах обицата.
    ще го видя чак след 6 дена...колкото и да не ми се иска...ЛИПСВА МИ
    не се очертава яка седмица,чудя се дали в На Тъмно продават вакса за дреди или ще трябва да пробвам с обикновена вакса...пффф леко ми се дорева
    Цвети? :Д
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Иначе мен ми е мноооого мързеливо. Щом ме мързи и да рисувам сметай за къв мързел става дума.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Как ми се спи.....

мразя понеделниците

Супер фен Аватара на Irti
    Сънен и уморен.

Време е за кафе и цигара.

Ще оправя колата, ако имам време.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    о.О
    И си жив?!
    Не, моят дух пише в момента.

Много часове работа и време минаха. Нормално консумиране.

Мега фен Аватара на xoxi
    Завърших си книгата, изгледах си сериала... и се чувствам празна.
    Студеното безалкохолно и то привършва, а от семките не остана и следа.
    Защоо всичко си отива от мен?
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Искаме ми се да се махна някакси оттук. Да съм някъде другаде. Но къде това щастие.Това май само в сънищата ми го има. Надявам се че все пак наистина показват нещо.

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Няма щастие за мен в любовта..
    Ами явно не си единствен.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Не така, Сиси

Добре ми е... след ремонта, колкото и мижав да беше, в нас е като Хирошима и Нагасаки, взети заедно. Оправям тука, имам напредък, но след малко зарязвам всичко и отивам да си го видя. Някво гушкаво ми е

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    тези дни трябва да си резервирай билетите, но много ме е страх, че ще ми хрумне да остан в Копенхаген.
    егото ми много страда, заради толкова много хора, заради тъпата ми обичливост, при все непрестанните ми опити да се държа на разстояние. някъде там, преди 2 месеца, за секунда, бях убедена, че ме обича. въпреки целия ми скептицизъм, предразсъдъците към личността му, преките наблюдения върху поведението и развитието му. той си го избра това. честно казано, и аз не бих се нагърбила със себе си, ако имах такава възможност. но той се направи на котва, иначе отдавна щях да съм си тръгнала. ако замина сега, не знам дали ще искам да се прибера. нищо не ме задържа тук. имам чувството, че повтарям това то векове, но то узрява по малко с всеки прекаран час. самотата не ме плаши. това е естественото ми състояние. но чувствам болезнена нужда да си тръгна. боже, моля се да спечеля някой от конкурсите, в които участвам тази есен, само и само да имам причина да остана. наистина, не знам какво е това, обич ли, страх ли или нещо друго. боли ме от напускането му. боли ме от това, че си мисли, че всичко може да е по старо му. представям си какво впечатление на абсолютно безчувствена оставям у хората. да, мога да се оправям и сама, това не значи, че не оценявам близост, че страня от нея. оф, ще се пръсна, ще се стопя, ще остана като точица върху масата. точица, която ще издухат, избършат или покрият с нещо, за да не личи. боли ме ужасно много. не ми достигат думи чак.
    Просто се ПОКАЗВАЙ, бе, душа.
    Иначе никой не може да отгатне...
    Въпреки че се намират такива хора, които четат през нас и виждат че не сме това, на което се правим -> безчувствени и тн
    А тоя не е за теб.
    И не знам защо си ми много мила :///////////////////////////
    Едно такова.. пътуващ човек си във всеки смисъл, кефиш.
    Но някак сама трябва да излезеш от тоя лабиринт.
    Промяната е за добро, тя е път напред, тя е развитие и движение.

Хммммммм, квартири до НБУ, квартири до НБУ. Трябва да почна да ходя на огледи скоро време.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Просто се ПОКАЗВАЙ, бе, душа.
    Иначе никой не може да отгатне...
    Въпреки че се намират такива хора, които четат през нас и виждат че не сме това, на което се правим -> безчувствени и тн
    А тоя не е за теб.
    И не знам защо си ми много мила :///////////////////////////
    Едно такова.. пътуващ човек си във всеки смисъл, кефиш.
    Но някак сама трябва да излезеш от тоя лабиринт.
    Промяната е за добро, тя е път напред, тя е развитие и движение.
    Само едно нещо мога да кажа +1.
    Доста подобни мисли ми се завъртяха в главата след като прочетох поста,но се чудех дали е уместно да ги споделям
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Бях забравила, че когато нещата не вървят и съм ядосана, едно бясно тичане с мп3-ка и песни на disturbed оправя нещата. Е, вероятно не беше полезно на тоя пек, ама...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Glamour92
    Ще почина скоро,съвсем,съвсем скоро...
    Прозявам се,главата ми витае нанякъде и духом съм толкова присъстваща,колкото е и вентилаторът в ъгъла.

Да ми е обица на ухото-никой не ме е карал да плямпам до трети петли,и то в неделя вечерта.
    *само се моля да не объркам пак някоя поръчка...отиде ми репутацията.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn