За пореден ден-сдухана.
Не сме се виждали от почни 20 дена, а той бързал да се види с онази тъпа като слонски задни части солета, вместо с мен, после щял да ходи да се напива, вместо да се види с мен и за капак на всичко, после пък щял да се вижда с още по-голямата солета. Мамка му и прасе.
Егати връзката, егати любовта.Този есемес, дето ми го написа в три през нощта и ми разтуптя сърчицето, демонстративно ще бъде изтрит. Не че на него му пука, но за мен това е равнозначно на линчуването му.
Защо ми трябваше да му вярвам на простотиите,че ме обича и му липсвам?Дрън-дрън, та пляс!
Притеснявам се, че вече свиквам с това отношение, което изобщо не ми е присъщо и скоро ще му покажа откъде пишкат кокошките, въпреки че знам що за драми ще има, ако се разделим.
Не че очаквам от него да е принца на бял кон, защото знам, че не е, но не е ли нормално да искаш да видиш гаджето си повече, отколкото една тумба други женски? Едната, от които ми е трън в очите още откакто я видях, как му се метна на врата, тъпата к**ва...А аз до него седя и гледам като гугутка в рогозка..
Днес пак не се обади, а аз си звъня ли звъня от два дена като луда. И аз не съм по-остра от оная скумрия, която доста щедро си храня, не че момичето ми е виновно, че моя любим мъжки индивид е абсолютен задник.