.
Затворена тема
Страница 118 от 120 ПървиПърви ... 1868108114115116117118119120 ПоследнаПърви
Резултати от 2 926 до 2 950 от общо 2977
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аз пък увеличавам цигарите. Скапано ми е, болят ме очите, главата, краката, всичко. Учебници, учебници, домашни, проблеми с квартира. Апф. Само цигарите и храната ми носят спокойствие. Искам да изляза с момичетата, да се позабавляваме, да се шляем из студените, мрачни улици на Стокхолм и просто да си говорим/смеем.

Мисля скоро да осъществя това. Нуждая се да го осъществя.
    Мийнуайл - цигари и книги.

Мега фен Аватара на Dagichka
    умирам от жегаа, искам да е зима пъГ ;д плюс преядох с грозде, смокини и сладолед. ебати комбинацията, стомахът вече почна да се бунтува ;д
    не съм говорила с него от неделята, нито той ме търси.. абе ние въобще ходим ли още?! хах, че и аз глупачката му писах и се извиних, че съм зачезнала, а той - игнор. ще видим колко ще издържим така и кой пръв ще бие отбой, ще е.. интересно.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Деплойнахме днеска последната стабилна версия от SVN-на на Windows Mobile, тръгна и в понеделник трябва да оправя приложенията.

И сега ме очакват два дена уикенд. Ще бъде прекрасно с нея <3

Мега фен Аватара на Зайче..
    оф ебахти тъпата вечер :@
    след половин час трябва да излизам, а нито косата съм си оправила, нито съм си избрала дрехи нито съм се гримирала и изобщо не мисля да го правя, просто никъде няма да ходя :@
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на Irti
    http://prikachi.com/images/817/5180817k.jpg

Чачо, чачо, много ще е трудно. Сега ще мрънкам половин година, като жена в цикъл.

570 празни кутийки от кибрит изхвърлих днес. Изхвърлих няколко запалки. Изхвърлих безброй празни кутийки от цигари, които си пазех дълго време. Изхвърлих дори кутия БТ..... прибрах всички пепелници. Изхвърлих всички филтри, листчета и тутун. Прибрах машинката. Почистих фасовете от пепелниците на колите. И там изхвърлих всички кибрити и останали кутии. Разрових се навсякъде и изхвърлих към 40 цигари и още малко тутун.

Уф.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Натъжаваш ме.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    http://prikachi.com/images/817/5180817k.jpg

Чачо, чачо, много ще е трудно. Сега ще мрънкам половин година, като жена в цикъл.

570 празни кутийки от кибрит изхвърлих днес. Изхвърлих няколко запалки. Изхвърлих безброй празни кутийки от цигари, които си пазех дълго време. Изхвърлих дори кутия БТ..... прибрах всички пепелници. Изхвърлих всички филтри, листчета и тутун. Прибрах машинката. Почистих фасовете от пепелниците на колите. И там изхвърлих всички кибрити и останали кутии. Разрових се навсякъде и изхвърлих към 40 цигари и още малко тутун.

Уф.
    Горкият ... не ти завиждам честно. И аз бях решила да ги отказвам цигарите, но като се появиха едни проблеми и до там бях с отказването, дано ти поне усееш в начинанието си!
    Иначе ми светна, чувствам се по-добре, нещата се поуспокоиха малко.

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Супер скучен ден... Мина ми в гледане на филми... Адски изморено ми е и от два дена не мога да мигна. По цяла вечер се въртя.. От скоро нямам и никакъв апетит...
    Като цяло... Едно никво положение...
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Мега фен
    Град
    <3
    мх... само майка ми е способна да ме изкара извън нерви и да повиша тон. След това съжалявам естествено, ама какво да направя... В такива моменти си мисля как още повече ми липсва баща ми. И се сдухвам.
    fuck
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Изгубвам търпение вече. Искам да ми пише. А знам, че и той сигурно чака същото от мен. Обаче как въобще си въобразява, при положение, че знае какъв инат съм, че това ще се случи след последния път. Оттогава се чувствам супер тъпо. Вечер не мога да спя и се въртя до 3-4. Сутрин не ми се става, защото знам, че ще седна на компа и пак няма да ми е писал. И само някакви сънища и халюционации. Това чакане вече определено ще ми срине нервната система! И като си помисля колко щастлива бях само допреди 1 седмица...
    Междувременно другите досадници продължават да ме занимават и вече не знам на какъв език да им кажа, че не са ми интересни...
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Натъжаваш ме.
    Защо?

DragonLady, нямаше и да правя опит да ги отказвам, ама просто не зависи от мен.. и задължително трябва да ги махна. А, аз не съм като повече тук.. цигара-две на ден от 2-3-4 г пушач..

Не, не, не...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Дишай, Ирти, имаш подкрепата на форума :Д

Скапано. Мразя как се разболявам от смяната на климата и как моментално устните ми се напукват, с каквото и да ги мажа. Супер изморена, нямам търпение да си се прибера, крепи ме само едно нещо и не знам как ще дочакам ...ЦЯЛА седмица.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Защо?

DragonLady, нямаше и да правя опит да ги отказвам, ама просто не зависи от мен.. и задължително трябва да ги махна. А, аз не съм като повече тук.. цигара-две на ден от 2-3-4 г пушач..

Не, не, не...
    Дано не е нещо сериозно! Успех и воля ти желая най-вече, ще ти е нужна и то бая.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Оф, така хубаво да си бях задрямала... Много мразя да ме будят, ей! Побеснявам. И без тва не моа да спя вечер, един път съм се излъгала и ме скъсаха.
    Са пак съм в кофти мууд и съм като плюеща кобра. Мислех да си доизгледам филма, ама май ше си пусна другия с тайната надежда верно да е някъв супер добър и да пукясам от страх. лампи-мампи ше изключа, само цигарите ше си зема и да видиме. което ми напомня колко съм зле с парите. което ме депресира допълнително. ама ше си намеря отнякъде. ей ся докато си гледам филмчето ще измисля схемата, само тряа да се разсъня.
    а тоа съвсем забрави, че съм жива. да го еба. тъжното е, че наистина исках.

Ирти, ще пална една в твоя чест.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението

Ирти, ще пална една в твоя чест.
    и аз така.

Иначе преди малко ми казаха една добра новина, която ме накара най-сетне да се усмихна От дни не го бях правила.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Не съм подстрекател, но пък едно време в Любов кви спамове ставахааа...

И без тва цял ден минирам темата, сърбят ме пръстите да я опропастя съвсем и без тва скоро ще я затварят.

Супер фен Аватара на shmatarok
    ООООооооох, раааазмазах се. Утре искам пак! Баси якото, да изляза в 9 сутринта, да се прибера сега и да се чувствам толкова добре! Оххх не ми се ще лятото да свършвааа...
    Утре искам пакпакпакпакпак.
    Отивам ,къпя се и умирам, толко съм изморена.

Мега фен Аватара на Colouring
    Оф, сигурна съм, че има предвид мен!! Добре де, не съм съвсем сигурна, ама... поне 90%, хах. Знам, че времето отдавна е минало; знам, че вече и да искам връщане назад няма, ама мамка му, защо все заобикаляме нещата и не говорим сериозно? Искам един хубав и искрен разговор, само това. Тогава вече мога да загърбя всичко, колкото и трудно да ми е. Сега просто.. не спирам да мисля за това. Трябва да си изнясним нещата, ТРЯБВА! Ама няма да си преглътна гордостта пък. И така до безкрай..

ОФФФФФФФФ... Искам го, искам го, искам го, искам го! Мразя го... Искам да го щипя, да го хапя, да го удрям, че ми причинява това... И после да го гушна и да го целувам..! Искам си го. И по дяволите, не мога да спра да му гледам профила във Фейсбук..
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Точно когато си мислиш, че по зле не може да стане, ти спират телефона.. баси

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Винаги може да е и по-зле и по законите на Мърфи каквото може да се обърка, то задължително ще се обърка.

Така ми се спииииииии... кой ме би по главата да се събудя в 6 без нещо?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

- Каза ли на сина си? Мисли те за луд, нали?
    - Да
    - Не си уверен в себе си? Добре дошъл в моя свят приятел. Роко, никой няма да ти даде шанс за титлата.
    - Знам това. Но аз и не искам.
    - Значи това не е само психическо неразположение?
    - Не.
    - Ако е за пари, сложи си табелка с надпис "Удари ме". 5 долара. Ще спечелиш много пари. Какво? Не са ти изкопали още яма в черепа?
    - Яма?
    - Да, яма
    - Незнам просто има още някои неща в мазето...
    - Кое мазе?
    - Тук вътре..
    - Разкажи ми за тях.
    - Какво за тях? Какво има вътре в теб? Ярост ли е?
    - Ярост ли?
    - Бесен си, че Ейдриън те напусна?
    - Не ме напусна Поли.Тя умря!
    - Добре.
    - Понякога едвам дишам. Чувствам един силен гняв вътре в мен.
    - Всичко е наред Роко.
    - Наред ли е? Наред ли е всичко?
    - Просто незнаех,че трябва да е толкова трудно. Не трябваше да бъде така Поли.
    - Искаш ли да ми помогнеш да тренирам?
    - Имам си работа тук.
    - Разбирам.
    - Помниш ли когато каза,че ако живееш някъде много дълго..
    Ти се превръщаш в това място?
    - Да
    - Роко,това е всичко, което имам.
    - Разбирам те Поли.Наистина.
    - Ако имаш свободно време, ела да видиш как тренирам.Ще означава много за мен.
    - Разбира се,Роко.
    - Чао, Поли
    - Чао, Роко

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Събота е, а аз се събудих в 7 и 30, защо, защо по дяволите ? :Д. Ще си прекарам деня по домашно му, мързел, може би малко готвене, все ще карам баба да ме научи на една проста рецепта и все не се стига до там. ОО, сетих се! Ще пробваме оризовите кюфтенца ^^^^. Това лято толкова много задобрях в прословутото готвене, че ако някой ден чуя майка ми пак да мрънка ще я смъмря . Изобщо никаква философия не е, даже е приятно !
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Още по-зле.
    Не мога да повярвам, че стана така..

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Скукаа

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове