омг имам един познат, който си мисли май, че съм доста тъпа и не загряваща лол

[2:05:11 PM] D: имаш ли планове за днес–?
[2:05:58 PM] - Mish: дъмм - да си стоя вкъщии
[2:06:19 PM] D: хехехе
[2:06:22 PM] D: ок
[2:08:01 PM] D: а за довечера искаш ли с нас на басейн ?
[2:08:34 PM] - Mish: мм 'днес' май включва и 'довечера'

[2:25:05 PM] D: ще ме научиш ли да правя логота?
[2:25:14 PM] - Mish: : >
[2:25:17 PM] - Mish: дори аз не знам как
[2:25:28 PM] - Mish: човеко, защо си мислиш че съм някакъв гуру едва ли не
[2:25:32 PM] D: не
[2:25:33 PM] D: не мисля
[2:25:41 PM] D: просто да ми предадеш какво знаеш
[2:25:45 PM] D: от къде взимаш картинките
[2:25:51 PM] - Mish: гуугъл?

[2:30:12 PM] D: кога ще си по свободна да ми помогнеш за капана за сънища?
[2:31:08 PM] - Mish: защото е много сложна конструкция?
[2:31:46 PM] D: не, защото искам помощ от теб
[2:32:11 PM] - Mish: хм не мисля
[2:32:24 PM] - Mish: всмис
[2:32:31 PM] - Mish: аз не съм тъпа
[2:32:38 PM] - Mish: (пак ме избива на искреност)
[2:35:25 PM] D: кажи какво мислиш
[2:35:42 PM] D: не смятам че те лъжа
[2:36:07 PM] D: но щом не искаш да ме виждаш , явно си имаш причини
[2:37:04 PM] D: предполагам че след като повечето хора искат само секс от теб, смяташ и че аз искам само това..
[2:39:45 PM] - Mish: Мисля, че един човек и сам може да си направи нещо толко' 'тъпо' като капан за сънища и единствената причина да иска помощ от друг едва ли е, че толкова не може да се справи и сам
също така май не се кефя на намеци, т.е. адски елементарни са ми и просто едно 'излиза ли ти се?" е достатъчно, вместо 'ще ми покажеш ли това и онова, или ще ми помогнеш ли, защото не мога сам'
Не смятам нищо, имам гумено мече с картинка на коремчето, което ми казва всичко. Всъщност не очаквам нищо от теб, не си специален за мен, както аз съм в същата позиция за теб.
(Говоря каквото мисля. Колко е ужасно.)

---------------
holly shit
Такива разговори/хора ми помагат. Обичам да се интересувам от човешката психология и да си правя на ум някакви анализи, което е страшно тъпо може би, но ме карат да се замислям за хиляди неща.
Говорихме си с едно човече например, че ако двамата трябва да въртим някакъв бизнес, тотално ще деградираме и НИЩО няма да излезе от нас, най-много да станем някакви хипита, защото и двамата сме някакви наивни, замечтани и не в час с реалността, което ми подейства като шамар, защото самичка трудно откривам тея неща в себе си, а като намеря огледален образ на това, което съм в друг човек и виждам много неща, които преди не съм. Охх
объркващо е
Трябва да се стегна. Много сериозно.