.
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Threaded View

Моля ви прочетете го и ми кажете че съм най-тъпото същество защото в случая греша ;х

Здравейте искам да питам вие как бихте се почувствали и изобщо би ли ви станало гадно в следната ситуация:
    МОмиче съм и мойта най добра приятелка се познава с приятеля ми. С него сме от 8 месеца заедно но тия дни станаха пълните глупости и сега мисля да се разделим не знам не сам го обмислила, няма значение това. И приятеля ми трябваше да направи едни неща за мен на нейния комп в тях ... естествено те са се разбрали и накрая ми казаха всичко. Нямах нищо против знам че нищо няма да стане имам и доверие поне на нея. На него вече никакво доверие му нямам отношенията ни в момента са повече от ужасни. И тъй като днеска след дскл не можех да отида с тях първо си викам е ся няма проблем няма за какво да се притеснявам. И после тази мойта приятелка ми вика "чакай да звънна на Т ... (някакво момиче) да и кажа да дойде с нас" и аз викам с кого вас и тя ми вика с мен и пряителя ти бе. След като аз много се ядосах те нито се познават нито нищо а аз съм много ревнива ... +това причината поради която се скарахме вчера заради която сега сме разделени или поне ще сме ... като говоря с него тази вечер беше бившата му щот пред мен се прави че не я виждал ненавиждал я мразел я и не съм се радвала че е говорел така глупости даже на мен тъпо ми ставаше само като гледах с каква злоба говори ;х ... и накрая и писал " защо си ме деблокирала ... като си тук ми пиши" тя ест не му отговорила ... и след като много пъти сме говорили занея за всичко минало и т.н не ни е било пролбме той това не ми го каза а аз държа всичко да си казваме. Откъде да знам аз сега че ако тя му беше отговорила нямаше да си я зарибява и пак да се опита да бъде с нея тъй като и преди съм го хващала 2 3 пъти да зарибява други момичета. МНого трудно ги приех нещата и въпреки това сега преди 3 месеца пак това нещо .... може да звучи абсурдно и дребнаво но наистина след първите 2 момичета които зарибяваше след това никакво доверие му нямах и тъкмо когато почти ми спечели доверието изобщо нито караници нито нищо толкова ни беше весело всичко идеално пак видях тая хронология. Искал да бъдат приятели поне да си казват здрасти да не се гледат накриво. Попринцип аз съм в същата ситуация с моя бивш. Също сме от един квартал всеки ден пътуваме заедно виждаме се всеки ден общи приятели всичко и имах наистина много силни чувства към него сега изобщо даже не ми дреме дали е някъде около мен да ме погледнал дали се усмихнал камоли дали ще ми каже здрасти. Безразлично ми е! И му викам защо след като и на тебе не ти пука и нямаш чувства към нея след като толкова я мразеше си правиш труда да и пишеш и да и обесняваш как искаш приятелство? Добре признамва в главата ми е пълна каша изнервена съм да може да греша може и грешки да има но направо не издържам извинявам се предварително дано някой да го е прочел и да ми обясни че съм многоо тъпа и че греша ;х Не ми пука дали съм права или не бих се радвала даже ако аз съм в грешка. И сега е с 2 момичета в къщата на едната от тях и то сами! Мойта приятелка я познава но другата не я познава знам ли какво що може да стане а аз си стоя вкъщи и нищо не мога да направя :@ ... направо откачам ...и колкото бях ядосана днеска той идва при мен и ми вика защо се държиш така и после го питам къде е тая мойта пряителка нали ще бъдат заедно и той ми вика ЧАКАТ ме в колата. ;х И му викам еми добре щом те ЧАКАТ побързай :Х
    Последно редактирано от ninaa12 : 05-18-2012 на 11:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си