.

Виж резултатите на анкетата: Как се обезкосмявате на интимните зони?

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Самобръсначка

19 51,35%
  • Депилатоар

0 0%
  • Кола маска

13 35,14%
  • Епилатор

2 5,41%
  • Друго

1 2,70%
  • Не се обезкосмявам там

2 5,41%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Как се обезкосмявате на интимните зони?

Още в началото се извинявам: нямах време да прегледам дали няма същата тема, но в случая искам да питам нещо по-конкретно освен да си сведа някаква приблизителна статистика чрез анкетата.
    Надявам се, че не е забранено да питам за някакви по-конкретни салони, където вие ходите или са ви препоръчвали за кола маска на интимните зони? Тъй като мисля да пробвам, а не знам как да избера и накъде да се ориентирам и тн.... С няколко думи: нуждая се от съвет! x))
    Мерси предварително!

Аз ходя при една козметичка за триъгълника на кола маска (и не само), много е добра, работи изключитеелно бързо и почти не усещаш нищо, а има места, на които тя ми е разказвала, че някои от клиентките й преди това са останали със синини преди да я открият нея Тя ни е семейна приятелка и в началото ме беше срам, но после свикнах Ако искаш мога да ти кажа къде работи, наистина е добра в професията си

Много ще съм благодарна и на още отговори. Очаквах доста по-голям интерес - особено тук...
    Можете да ми пишете на лични, ако не искате да разкривате нещо тук или да рекламирате и тн, но наистина се нуждая от съвет къде да ида.

аз със кола маска ..само че не самичка ами ходя на козметик доста често

Минавам се с епилатор, понеже е много бързо, вече безболезнено и не се клепам като луда с кола маската, която после е омазана из цялата стая.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Tikche Виж мнението
    Минавам се с епилатор, понеже е много бързо, вече безболезнено и не се клепам като луда с кола маската, която после е омазана из цялата стая.
    За да се минеш с епилатор колко трябва да чакаш да ти пораснат косъмчетата? Аз не мога да чакам, минавам се със самобръсначка през ден-два.

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Не мога да търпя болка и затова през ден-два минавам със самобръсначка.
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Цитирай Първоначално написано от fogdog Виж мнението
    За да се минеш с епилатор колко трябва да чакаш да ти пораснат косъмчетата? Аз не мога да чакам, минавам се със самобръсначка през ден-два.
    Първият път, когато исках да се мина с епилатор се минах със самобръсначка, за да са по-къси косъмчетата и да не боли. Изчаках 2 дена, за да станат перфектна дължина и се минах като първоначално от по-високо, за да се отпуснат порите и косъмчетата да излизат по-лесно, а после плътно до кожата без болка без нищо от раз. После към 1/2 седмици няма нищо, а като свикнеш след 2/3 пъти вече се минаваш от там за няма и 2 минути и не отнема нито време нито кой знае каква поддръжка. Кожата е идеално гладка за около 2 седмици. Времето много зависи от структурата на косъма ти. Ако си се бръснала дълго време ще отнеме време косъмчетата да ръстат по-бавно и да изтънеят, но си струва.

Още не се обезкосмявам

Супер фен Аватара на lqlq89
    Само кола маска
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на Starless
    Аз също с кола маска при козметик.

Как може да се "обезкосмявате" с самобръсначка Това се нарича бръснене а не обезкосмяване...

Ами думата е оБезКосмяване, което лично според мен включва и бръсненето. Значението на думата е, че премахваш космите, нали така? Независимо от начина.

Тези с кола маската ще ми пишат ли на лични къде го правят и дали са доволни? Ще бъда много благодарна.

С кола маска при козметик!

Голям фен Аватара на cheburashka
    кола при козметик

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си