- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Продуктивна жена.
Почистих апартамента току-що.
Сега ще играя продуктивно Майнкрафт.
Thought you should know.![]()
Още не съм те направила жена.![]()
Жес, ай да те правя моя жена!![]()
ако имаш дълги крачета, дупенце като две пакетчета кайма и дъъъълга черна косица, директно те взимам. С почистването на апартамента си 2 гърди напред пред всички останали ; P
тц-тц-тц...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Въпрос към авторката: Тия дни се изживявам, като хамалин и бояджия.
Та класирам ли се за продуктивен мъж?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз си търся спонсор.
Имам 18, но, ако се наложи, ще си фалшифицирам личната карта.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аре ве - ти ся си на 30 ли колко, а форона е на 10 години - т.е. не си бил под 18 като си влезнал във форума като мод при всички положения.
А и Калпазанката май иска да става админ :d
Ами не си ли?![]()
Аре ве, преди година ли колко бях гледал пост, че си на 27
тоя пост ше да е бил от некой друг като тебе, дето разпространява легенди![]()
Тоя пост ще да беше от тебе...
Ще да не е бил
или ще да е бил хумористично - неразбран)
Може пък и да не помниш - то 11 111 839 поста така лесно ли се помнят :d
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мен ме нави :d