.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София

Едно въпросче :)

Защото повечето момичета ги е страх от сериозна връзка ?
    Не казвам всички нито давам някакъв % просто имам такива наблюдения в последните 2 месеца. Може би такова е обкръжението ми просто, но някои момичета са навити повече на секс отколкото на сериозна връзка, което за мен си остава все така странно
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Мега фен Аватара на Ashenvale
    fuck them then lol

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Случват се и такива работи. И наистина съм забелязала, че повечето момичета или ги е страх от сериозно обвързване , или предпочитат секса пред това. Което за мен е безсмислено. Аз лично съм против краткотрайните връзки и връзките, изградени на секса.

Момиче съм.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Сигурно са в такава възраст тези, които наблюдаваш. Като излязат от пубертета ще им мине.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Защото много момичета изобщо не знаят какво искат. Първо търсят сериозно момче, за да изградят хубави и здрави взаимоотношения, а когато го намерят нещо не им харесва. Или е много еднотипно, или се задушават, или не е достатъчно "лош", което по някакъв начин го прави безинтересен или, или....а това, че са по-готови за секс от колкото за връзка на мен лично ми звучи грозно и плашещо. Пък после "к*рви ли били"...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    И в какво се изразява въпросът ? Или просто си допуснал/а правописна грешка и е трябвало да бъде "защо повечето момичета ги е страх от сериозна връзка"... Ако е така, бих казал, че "страх" не е правилната дума, колкото "не искане". Освен ако не са нек'ви деца.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Щото не знаеш как да им задържиш вниманието за повече от седмица. Подхода е важен. Девойките искат това, което им предлагаш. Повечето не си го признават, ама примерите са безброй.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Подкрепям честно аз вече 3-4 години само сериозни връзки и вече имам огромен критерии за гадже и е много трудно някой да го спази. Ужасно много мои приятелки споделят мнението ми. За сметка на което имаме по малко(аз около 10) критерии за секс. Спазваш ли ги-само това се случва, после може да те оставим, забравим и т н. Не трябва да се впечатляваш и да се очудваш просто само за това си трябвал (май много съм се бъгнала вече,защото го намирам за напълно нормално, а преди години щях да изчета лекция морал на човека написал това което аз написах сега :Х)

Вие сериозно не сте с всичкия си. 10 критерии за секс?!?! wtf girl?!? are you insane?!?
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    София
    Представям си как обикалят баровете с тефтерче и зачеркват точка по точка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Сериозните връзки за по-натоварващи, по-скоро са по-ангажиращи и не всяка има желание за това, докато секса си е секс.... +тва наистина повечето не знаят какво искат и мисля, че е по-добре само секс да правят, отколкото да заблуждават и разиграват някой дори несъзнателно. ;д В пубертета е така. Като пораснат друго ще е.
    nigga stole my bike

еи ти пък ;д
    е не ама примерно държа да е дискретен,да не е спал със супер много жени. И ей такива неща,напълно нормални просто мисля преди да направя нещо, не действам 'кат падне'

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Алекс - вярвай си. Тия критерии са ти оправдания за да се успокоиш че не си лесна и все още си оборотона.А реалността е малко по различна.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

апф ;д много мисля за тия неща ;д (ирония)
    Интересно как човек в web пространство ми говори за реалност,но ти сигурно си Бог и знаеш всичко

Град
    София
    Добре де, а като е за една вечер как по-точно разбирате дали е дискретен, дали е спал с много жени... дали не е изнасилвач... дали има СПИН...?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

е не...не мисля че говорехме там само за 1 вечер, а само за секс. Може да го познаваш отдавна и да го иксаш само за това. Не ти се е случвало ли ? ;д

Град
    София
    Ами всъщност не, не ми се е. Ама аз съм си отделен пре-романтичен случай.
    Бях останала с впечатление, че говориш за случайни неща. Ако е с познати хора, няма лошо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мен всъщност ме е страх от напълно непознати. Сама даде примери по-горе. Ти си толкова романтична вероятно защото си ужасно влюбена в приятеля си и аз безкрайно много се радвам за ТЕБ <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си