Снощи имах подобен случай.За мен не е нещо ново предвид това което съм работил доста години,въпреки,че съм на 19.
При мен дойде жена,немога да кажа години,но компанията и бяха възрастни 30/40 г. Покани ме да танцуваме. Отказах й и не й стана приятно,но отмина времето когато такива случай ме впечатляваха.Няма да коментирам как изглеждаше жената,но не е това причината да й откажа,обясних й,че не танцувам не само с нея,а с никого.
Случката ме учуди,защото смятах,че такива хора са на изчезване.Като по-малък работих като диджей из най-оборотните чалга заведения.Преди години не една,не две,а да се чудиш с кой да си тръгнеш всяка вечер.С времето както посетителите,така и такъв вид хора,които си харесват някого и отиват директно при него намаляха.
Моят съвет е ако ти се случи нещо такова да го направиш,защото животът е прекалено кратък и е хубаво да се възползваш от възможностите докрай.Това,че аз също отказах не трябва да те води на мисълта,че си постъпил правилно.Аз предостатъчно съм си отживял и дори преживял неща,за които ми е било твърде рано.