- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Случвало ли ви се е подобно нещо в дискотеките и другаде
Опита си е опит.. най-вече. Аз поне друго не бих добавил.
Ами аз да съм казала,че е нещо лошо? Интересно ми е да разбера ,какво би казала мъжката част . Аз също имах сходен отговор с този на alchy ,но исках и други мнения.
То пък ,защото някои от вас си формулират всички въпроси перфектно правилно и понеже тук не е форум ами делова конференция с президента ...
На въпроса на alchy :
Ако ме питаш относно това,което казах за мъжката част от форума-беше на половина шега ;д
Иначе според мен,когато започне да мисли по-зряло ,мисли за последствията и има представа И от суровия живот. Може да се справя с трудностите,гледа напред с перспектива,знае ,че живота не е само купони и да гледаш как да си направиш кефа.
Общо взето неща,които важат и за двата пола,нищо ново.
А бихте ли имали връзка с такава жена или предпочитате само секс?
Като прочета/чуя думата "запазена" за 30-годишна жена ми става хем смешно..хем малоумно. Все едно говорите за старици...
И е нормално момчетата да ги привличат тези жени, както момичетата ги привличат по-големи мъже (но такива връзки са много по-често срещани и явни). Определено ако жената наистина изглежда добре, със сигурност би било тръпка да спиш с нея.
глупак... кажи ми къде си, ще събера хора да те бием с камъни
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Goddess верно вика 30 годишна жена си е млада девойка още... Джесика Алба е на 30 е така между другото пък си е ебати детенцето.
Освен това няма нищо лошо в отношения с по-възрастна девойка.
то густо, то пусто
такива секс предложения от страна на по-възрастни жени имали ли сте ,независимо дали в дискотека или някаде другаде ?
Ясно е какво харесват млади момчета в каките.
Аз се чудя, обаче, защо каките предпочитат младите момчета, а не старите. ( освен за секс )
Ако годините са до 7-8 - окей, може да имат допирни точки.
Но около 10г. разлика - пропастта се усеща, ако си социален и си живял навън.
В семейството ми има жена, с 18г. по-възрастна от мъжа си. Отношенията им никак не са цветущи. Изневери и пари, това е.
Та, тези връзки, освен сексуални или абсолютно асоциални - по друг начин трудно ги виждам.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На 30 ги изкарахте възрастни. Аз по дискотеките по-често виждам някакви от сорта на 40-45, пияни и заляни, които наистина се мятат на 19-20 годишни.
Някоя готина 30 годишна много ясно, че ще привлича погледите и ще я харесват, ама мен ми е много любопитно тя какво ще намери в някой на 19-20. Просто не мога да си го представя, те повечето на тези години още приличат на момченца, наистина не знам какво възбуждащо намират в дечковци.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ех бе какооооо, недей ! Или може би лельо ?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
В компанията ми има предимно момчета и от години като ходим на диско просто няма начин поне 1-2 подобни дами да не се лепнат на някой от тях.Няма нищо странно според мен - търсят нещо младо,с пресни силиТова,че са на 30 не означава,че не могат да са с някой по-малък ... Познавам и двойки,в които момчето е доста по-младо от жената ама к'во?!Като им е кеф нека си бъдат заедно
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Какво намират момчетата в 30-годишните жени? По-опитни са, знаят как да се държат, умеят да флиртуват и да си получат това, което искат, без да изглеждат евтини или незадоволени. В секса са със значително по-малко задръжки и в пъти по-добри от набор(к)ите на въпросните момчета. Ключовите думи са 2 - женственост и класа. Когато такава те поиска и поне малко ти допада, няма какво да му мислиш.
Какво намират 30-годишните жени в по-младите момчета? Привлича ги младежката енергия и ентусиазъм, стремежът да се докажат пред по-опитната партньорка, въобще мачовското, но в една по-младежка и нешлифована форма. Младите момчета са в пъти по-спонтанни от партньорите им, влизащи в графата 30-40 и винаги могат да изненадат една 30-годишна и да я накарат да се чувства поне една идея по-безгрижна. Както обичаше да казва една позната - мъжете след 30 чукат като по математическа формула - точно, ясно и без излишни движения, момчетата на по 18-20 чукат като торнадо - докато се усетиш и вече си в окото на бурята. На някои жени явно повече им допада тази тактика.
Трудно бихме имали пълноценна връзка, защото тя би трябвало да е поулегнала и да мисли за мъж и деца (а може и вече да си има), а на мен или друг рандом младеж още му се живее и лудее. В повечето случаи е само секс.
Така си е. Има такива 30-годишни, които могат да ти спрат тока и сексуално, и емоционално.![]()
Welcome to the Jungle...