Не мога да намеря есе или интерпр. съчинение на тема: Бай Ганьо - човек без граници. Някой ще ми помогне ли трябва ми спешно,ако може днес или утре някой да ми го предостави.
Последно редактирано от Pmanex : 05-20-2012 на 14:33
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
http://dox.bg/files/dw?a=44cfc7d1ed Това съм направил.. Преписах плана,каквото пише за тази тема.За колко е горе долу,като изключите правописните грешки(ще ги оправя после) - По-горния пост,които ми даде това ЕСЕ или ЛИС е ?
Есе е това, което ти пратих. А ти какво си писал ЕСЕ или ЛИС? Защото ако е ЛИС бая аргументация и анализ ти трябва още + цитати и анализи върху тях. Ако е Есе (не знам вас по какви критерии ви оценяват), но 5.50 може и да хванеш.
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Помогнете трябва ми философско есе на тема "ако съдбата ти затваря вратата - влез през прозореца" Сенека или "Моята идеална държава". В първата трябва да се включват поне 2 философски тези(на двама или повече философи Ж.П.Сартр,Кирхегор ),може да се включат понятията свобода,щастие,съдба. Във втората трябва да се разгледат поне двама философа(Аристотел,Платон, емокрит, две тези) може да се включат и по-съвременни теоретици. Също може да се спомене и държава която ни харесва и искаме да живеем там.
За утре ми трябва есе на тема "Опазването на околната среда е по-важно от индустриалното развитие".
План:
1. Увод - кратък анализ на съвременното общество.
2. Проблеми породени от бързия икономически бум.
3. Проблеми, които пораждат екологично съзнание.