.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Аз като ви казвам че компютрите ебаха мамата на всичко вие не вярвате.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    и положението е кофти и направо аз самата също съм стресната доста.имам доста познати които са точно по вашите описания тук(аз затва и не общувам особено с тях) преди няколко седмици няма да забравя как бяхме с 5клас дечица в една стая и те си говореха за гаджета и някои се дуеха и за секс без никакви задръжки на висок глас(самата аз съм убедена, че просто не знаеха за какво говорят) очите ми се изцсъклиха а косата ми се изправи...нямам думи....в последно време чета и статии, в които се казва че възрастта при почване на пубертета взима да спада-по тази логика до 50/60 години 10-годишните (че и по-малки) ще почват да се правят на интересни и да искат да пораснат бързо...
    не знам откъде е тази "мода",явно всички искат да са яки и да изпъкнат на фона на останалите "дечица" от класа,които невинно и сладко още си играят с играчките,за да покажат че са "големи" и тн
    всеки си има първа любов,тръпка и тн....независимо на каква възраст де (ето аз бях на 7 обаче си траех бях много срамежлива-нормално де кво толкова) но според мен с гаджетата трябва да се почне от 13 нагоре(мое мнение) иначе преди това сичко е `puppy love` и е розово като роклята на кукла барби :д
    при всички случаи(дори както казаха преди мен,че навсякъде е така не само в България) това си е стремеж към порастване,който според мен е ненужен-да си гледат децата детството ,защото по-късно ще съжаляват че не са оползотворили тези години по предназначение....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си