- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво стана мейна....
Нормално стига да не минава определени граници. Чудите се на това. Само преди 120 години на възраст от 16 до 18 са се женили. Сега питат само как да се харесват.
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Абсолютно. Само по себе си, за поколението, което преобладава и пише тук, може би не е толкова нормално. На мен също ми звучи стряскащо, защото, ако сега децата са такива, не искам да си представям сред какво поколение ще живеят моите, но е факт, че повечето подобни теми са абсолютно невинни. Флирт, първа тръпка, първо харесване и т.н. Това ми е далеч по-приемливо от статистиката за непълнолетните заразени с ХИВ, заради използването на една и съща спринцовка при употребата на наркотици например.
In*The*Face, сигурен съм, че си допуснал/а грешка някъде между: "ако сега децата са такива" и "но е факт". Няма как да промениш за едно поколение половото осъзнаване и развитие като психологичен процес и резултат от физиологичните ефекти на собствения си организъм (имайки предвид коя част от крайномозъчната кора е най-старо еволюционно развита и все още не се е променила в такъв значителен аспект). Това го казвам, дори при наличие на неоспорван и невъзможен обществен натиск, деградация и прочие.
*![]()
...