- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво стана мейна....
Абсолютно. Само по себе си, за поколението, което преобладава и пише тук, може би не е толкова нормално. На мен също ми звучи стряскащо, защото, ако сега децата са такива, не искам да си представям сред какво поколение ще живеят моите, но е факт, че повечето подобни теми са абсолютно невинни. Флирт, първа тръпка, първо харесване и т.н. Това ми е далеч по-приемливо от статистиката за непълнолетните заразени с ХИВ, заради използването на една и съща спринцовка при употребата на наркотици например.
In*The*Face, сигурен съм, че си допуснал/а грешка някъде между: "ако сега децата са такива" и "но е факт". Няма как да промениш за едно поколение половото осъзнаване и развитие като психологичен процес и резултат от физиологичните ефекти на собствения си организъм (имайки предвид коя част от крайномозъчната кора е най-старо еволюционно развита и все още не се е променила в такъв значителен аспект). Това го казвам, дори при наличие на неоспорван и невъзможен обществен натиск, деградация и прочие.
*![]()
...