.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Стрес...

Възможно ли е 23 дена след половият акт-дафакто 3 седмици и 2 дена да не засече абдоминалния екограф евентуалната бременност?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Абсолютно нормално да не засече.

А не те ли прегледа и отдолу? Цитонамазка прави ли ти? Секрет, въобще материал за микробиология не ти ли взе?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Нищо от това не ми е правила,аз исках при жена-личната ми ме изпрати при нея,всичко стана много набързо.Каза ми ,че сигурно е от стрес ,другата седмица на 1-ви не съм сигурна какво ще ми прави.Каза ми да го пия 5 дена ( от днес)т'ва лекарство /по 1 табелтка 3пъти на ден/и ако не ми дойде до петък ще видела какво щяла да прави...Но,не знам много съм се наплашила,вярно и двата теста ми показа отрицателен ,при екографа пак няма нищо..какво да си мисля,заради тоя цикъл и тази не толкова сериозна генеколожка..
    Последно редактирано от uili : 05-23-2012 на 14:10

Град
    пространството на Дисе
    Не се оправдавай с личната. Не вярвам само една гИнеколожка в твоя град да работи със ЗК.
    Плюс това на направлението не пише при кого конкретно да отидеш. Може да си от Видин и да се прегледаш в Малко Търново с направление.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Така е,но така или иначе на мен ми се налагаше спешно да отида ,а само тя е гинеколожката тук .Изгърмях направлението,а толкова пари за друг преглед едва ли ще намеря,след като съм отишла при нея с направлението трябва да отида пак при същата.Личната ми може да ми извади ново направление след 2 месеца,а мисля,че ще е много късно.Все пак има ли някаква надежда просто да има друга причина.Все пак тестове,екограф все отрицателни...

Град
    пространството на Дисе
    Моме, пише се еХография. Може и друга да е причината за закъснението.
    Поне да ти е за урок следващият път да е със шлифер!

Дано ,всичко е нормално и цикълът ми дойде с това лекарство,също така тестовете и ехографа да са отчели правилно.Така е ,тези притеснения никога не бих си ги причинила отново..Благодаря за съветите и помощта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си