- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моят най-добър приятел си отиде.... :(((((
Как да ви го опиша....Преди месец и два дни (на 19.04.) моят най-добър приятел почина в болницата.Беше болен от рак на кръвта.И като се сетя,че сме излизали,че ми е помагал по математика (въпреки че е по-голям от мен),че сме се смяли... ;[[[[ И почина точно преди бала си... Аз избягах от час,за да отида на изпращането на неговия випуск в гимназията му.И като ги видях как се радват и как викат,ми стана още по-мъчно,че той не можа да се радва като тях... Две момичета от класа му изнасяха реч и пяха песен в негова памет...Тогава всички се разплакаха.Толкова е тъжно и ужасно!Как може ВИНАГИ добрите хора да си отиват?(((
Случва се да ти кажа. Точно за такива неща не бих се усъмнила за момент, че може да е гавра. а който си прави шега с това, ще е супер жалко...
П.П Към авторката - Моите съболезнования! Случват се такива неща и на най-добрите, и за съжаление е починал от най-коварната болест, тази, която не се лекува. Искрено съжалявам. Той винаги ще е в сърцето ти, винаги ще го помниш с добрите моменти, изключвайки болестта. Не се депресирай, излизай от вас с приятели.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Много смърт, много нещо напоследък..
Няма какво толкова да те посъветваме. Само можем да ти изкажем искрени съболезнования. Животът е несправедлив, в това вече съм се убедила много отдавна. Тежко е, но трябва да се преглътне. Със спирането на житейския път на някого не спира и светът. Всичко продължава - твоят живот също. Винаги ще помниш приятеля си, но просто трябва да продължиш напред.
Добре за какво постоянно пускате такива теми ? Ние не можем да го съживим... Имате си родители, сигурно имате и приятели те да ви успокояват, какъв е смисъла някви непознати хора да ви изказват съболезнования и да ви казват какво не тряя да правите и как не трябва да се садвате. Като умре някой и хоп тема тука.
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
1-вият отговор нямаше никакъв смисъл.
А за поста искрени съболезнования трябва да се държиш здраво и да не мислил какво ще стане или е станало така и така ще бъде, само се дръж!