- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пускат ли в слънчев бряг по дискотеките под 18г.
Въпросът е ясен. Извинявам се ако не е за този раздел темата, но нямаше къде да попитам, и ми се стори, че тук е най-добре.
Сега Юли месец ще ходим на лагер, но незнам дали ще ни пускат по дискотеките под 18г сме всички. Аз съм на 16 другите на 17 има и на по 15. Благодаря за отговора.
Малко вероятно е.. :d
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
В слънчев бряг няма да ви пуснат. Във Влас можете да отидете на мармалада или бразилията и в Несебър в клуб 66 и виго.![]()
пс: Обаче понякога и в Несебър правят проблеми. Бе за най-добре във Влас идвайте. :д
Ми, аз съм била в Приморско, близо до Слънчев Бряг, в Ла Пиовра и пускат под 18, мда. Даже имаше 12 годишни.
П.П. Авторе, виж си личните.
Неее... Правят се.На Лазур пускат без години май.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Абе правят се те, ма хайде да пробват да влезнат в Корнера и ще ги изгонят като мръсни котета /освен ако по принцип не изглеждат по-големи/.![]()
Ами не знам дали ще ги изгонят ама миналото лято влязох в корнера,и охраната дори не ме погледна,вярно бях с братовчед ми който е голям,но мисълта ми е,че нито охраната се интересуваше кой влиза нито му правеше впечатление,че вътре са напиваха лапета като луди.
Не, не пускат.
Everything changes, but beauty remains ...
Мен са ме пускали, например в Grand De Luxe. Нагримирай се малко повече и няма да ти обърнат внимание.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
С къса рокличка или по-голямо деколте и малко повечко грим момичетата лесно влизат на някои места като Grand-а (проверено). На Lazur само не ми излезе късмета преди 2 години .. А момчетата ако изглеждат по-големи няма да имат проблем.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Нас са ни пускали почти навсякъде. Като цяло познавам много хора, които ходят на Слънчев бряг и никой не се е оплакал да не пускат.
Впрочем момичетата почти винаги ги пускат.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Абе като сте се разприказвали. Я, кажете в час пик пускат ли ? :д
Офф и аз ся ще ходя за бала на една пр...и се чудя дали изобщо да пробвам щот да не стане само да се надъхам и като отида там фейл.. :С Много приятелки са ходили междодр. и казват ,че не са им правили проблем..ама ддз..на 17 съм и ще гледам да се понаконтя малко дано стане щот ще умра от яд ако не ме пуснат..
Е, щом си на 17 сигурно ще те пуснат, ма аз като съм по-малка не знам.. смисъл за час пик, щото там не съм пробвала.. :д ама ако съм с родител надали ще ми откажат, нали? :д
Абе аз имам вид на 13-годишна и не са ми правили проблеми, така че едва ли и на вас ще ви направят.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ами на 16 години съм, момче, проблемът е че съм с физиката на 12-13 годишен :Д...
Глупостииии!Мен ме пуснаха без проблеми в Манията и Корнера преди 2 години(бях на 14 ненавършени) и лична карта даже не ми искаха..Миналата година една приятелка ходи,пускали са ги навсякъде....ако не се лъжа в Гранда само са им искали лични карти,пробутали са им 20 лева и са ги пуснали
ZaicheNaXeroin