Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
Валдес е много прав. Първия ти, когото не спря да споменаваш в тази тема, и който е причината да напишеш тази тема в този форум, е това че те е наранил, колко си се затворила, не си се доближавала до мъжка душа и бла бла бла. Валдес няма никакъв проблем, ти обаче си в сериозна грешка/илюзия. Същата си като хилядите други потребители, които се регистрират, пишейки как всички жени са курви (и обратното) само защото някоя кифла ги е наранила и зарязала.

Пък дъбеливър ти го каза най-правилно:

Какво очакваш от нас? Група непознати да те успокоят, да ти предскажат бъдещото ви заедно, да ти кажат че всичко ще мине като по мед и масло? Е, извинявай, но не можем да го направим.

Та, на въпроса ти: ами ако ме зареже. Ами ако те зареже, ще продължиш напред и толкова. Няма да бъдеш първата нито последната, която е приключила връзка. Толкоз.

ГЛУПОСТИИИИИИ ХАХАХАХАХАХ НЕЗЕМНИ ГЛУПОСТИИ Просто такава глупост не бях чувала. А. (бившия ми) НИКОГА, АМА НИКОГА не ме е наранявал по какъвто и да е начин!! Ние двамата освен, че бяхме гаджета имахме и супер силна приятелска връзка. Никога не сме имали разногласия, всичко което исках беше той. Идеята да се разделим БЕШЕ МОЯ. АЗ ВИНЯ СЕБЕ СИ, ЗАТВА ЧЕ МОЖЕ БИ САМА СЕ НАРАНИХ С ТАЯ МОЯ ПОСТЪПКА. И въпреки раздялата ни, ние продължихме да се чуваме. ВИЕ СТЕ В ГРЕШКА, НЕ АЗ. НЕ съм наранена от него... ше го повторя още колкото пъти тряа, за да спрете да пишете глупости!! ;D Той беше първия ми приятел и знаете как е - трудно се забравя И аре без да си правиме излишни караници!!!! Ако нямате да казвате нещо позитивно, по-добре не го казвайте изобщо xx