- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблеми с гаджето !! :(
С моят приятел сме заедно от 1 година и половина.Наскоро той пропуши.И аз пушех,но имах сериозни проблеми и вече даже не искам да чуя за цигари.Той започна да ме изнудва да пуша или ще скъса с мен.Той много добре знае моите проблемите ,които имах докато пушех и сякаш не го интересува за моето здраве.Давайте съвети какво да правя.
Късай го. Какви са тия тъпи ултиматуми, дееба и човека.
Е кво чакаш? Да почне да те караш да се продаваш за пари, с които да си купува цигари?
Резачката и ни дума, ни вопъл ни стон за него повече. Друг адекватен съвет няма да получиш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
съсипи се,щоту сте ходили 1 година ;х ТИ КАК СИ ГО ТЪРПЯЛА ЦЯЛА ГОДИНА???
зарежи го по най-бруталния начин и забрави че си падала толкова ниско да ходиш с подобен човек. 1година не е толкова много време,но съжалявам че си си го загубила. И внимавай следващия път с кого се захващаш![]()
Много мразя да виждам коментари "режи го" в подобни теми, но тук, в тази ситуация това е единственото правилно решение. Сигурна съм, че четейки си казваш "лесно ви е на вас да го кажете" и си права, но едва ли ще се появи някой, който да те посъветва друго. Само по себе си това което си написала говори много за този човек. Едно от най-значимите неща, които "казва", е че на него явно не му пука особено за теб и за здравето ти или просто си търси причина да те разкара. Колкото и грубо, а може би и болезнено да ти звучи, е факт.
кажи му директно "знаеш че имам проблеми заради цигарите и нагледно ми показваш че не ти пука за здравето ми, ще си намеря някой на който му пука" и го остави да се чуди откъде му е дошло. нито е първия, нито е последния, не е и незаменим !![]()
Можеш да му кажеш, че няма да го направиш да не ти дава ултиматуми, защото е гадно. Ако виждаш, че му е през о...я работа значи няма смисъл да продължавате.
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Защо те кара да пушиш?
Той да си пуши, какво го бърка ти дали пушиш или не?
Какви са тия хора, дето ги намирате, не знам..
Cool story troll, tell it again ^_^
Момиче, как така си го търпяла в продължение на толкова дълго време? О'кей, "обичаш" го, ама аз в случая не бих се замислила какво да правя - директно си го режа и това. Въпреки всичко (хубавите моменти и така нататък) - никой няма правото да ме кара да правя това:
1. ... което не искам.
2. ... което вреди на мен по някакъв начин.
Не продължавай вече да си губиш времето с човек, който не те оценява. Ако той те обичаше, никога нямаше да те кара да пушиш и подобни, при условие, че е наясно със здравословните проблеми.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥