Преди известно време доста рязко отслабнах и това повлия на тялото ми - появиха ми се стрии... Можете ли да ми препоръчате някакъв крем или нещо, с което да ги премахна?
Не се махат.
Сега можеш само да се предпазиш от нови, като си овлажняваш поне по веднъж на ден кожата.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Еее много жалко... защото бях чувала за някакви кремове, с които се масажираш и след седмици се махат, но явно е поредната рекламна простотия![]()
Не мисля,че е много трудно да напишеш "Антицелулитен крем" в Гуугъл и да си избереш някой крем ... Ако вече са избелели нямат махане,ако все още са лилави/розови вземай някакъв крем и се мажи пък може и да успеят да се свият,но не и да се махнат.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^1
Тъкмо това влязох да напиша, че бях забравила.
Иначе се мажи с олио за тяло.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
имаше един крем за белези.. ше ти помогне
то густо, то пусто
Моля те дай повече информация за този човек,въпреки че съм от София ме заинтригува!![]()