- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- От здрав разум до поетическо безумие.
Темата вярно беше кошмарна .. теста беше средно ниво.. там имам 29 верни от 30, надявам се на някакво чудо относно есето.. толкова малко бях учила за вазов, той по принцип си ми е тъмна индия и съм писала някакви пълните фантасмагории и съм разтягала локуми.. можеха да се паднат толкова по-лесни теми, еййй чак ме е яд
Темата наистина си е доста сложна... Ако беше "Лудостта и безумието в "Под игото" това щеше да е възможно една от най-лесните теми. Обаче тази е зададена по много неприятен начин.
Аз прочетох на скоро Под игото , но тази тема е истинска гавра според мен
11 клас съм ,учихме за ,,Пиянството на един народ , но като прочетох това заглавие и нищо не ви идва на ум, представям си ,че съм на изпит и просто не знам как може такива да са идиоти ............
Ааа, цитирах аз думите на чорбаджи Марко "Лудите, лудите- те да са живи", умувах над тва и накрая завърших много добре. Писах нещо от сорта че тоя роман е гордостта на България и винаги ще бъде актуален, всеки който го чете ще изпитва гордост към нашите предци, които са жертвали живота си в името на свободна България. Нещо такова написах
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Знаете ли,дали ще ми анулират работата,защото X-овете ми излизат от кръгчето?
Не би трябвало. Едва ли е фрапантно.
Моите пък бяха някви криви.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако ви кажа, че в СУ се смяхме на темата, ще се гръмнете.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ