- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Online гадже :D:D
Търся си ONLINE гадже ако някой иска да си пишем в Skype ;ddd да пише ;дд
Поне уточни пола и годините които искаш? Че ей ся ще те налазят дебелите мазни чичковци![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
valdes kwi chichkowci kwi pet lewa we typ li si ili taka mi se struwa Ampyy da ti zwuchi jenski nick ?
Това да не ви е сайт за запознанства бе....
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Никой не е казал,че чичковците търсят нежната половина ...
Аз например обичам малки момченца , искааашшш лии да си пишемеее ???
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Страшно сдухан си пич. След малко ще затворят и темата ти, защото нарушаваш правилата на форума.
Ampyyy ми звучи баш като женски ник. Ако трябва да съм честен. А и не е задължително да си хетеро, нито е задължително да си търсиш връстници.
Отделно че не си казал активен или пасивен искаш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Типична реакция на неъндерталец с краен недостиг на йод .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Аввв, сега и именца ли ще се наричаме? Горкия. Нараних ти егото като обидих малкото ти пишле!
Тъп ли си - не. Много ли ? - да !!
Я го банвайте тоя бе... пише на шльокавица, псува, пуска абсолютно дебилни теми, които нямат нищо общо с раздела иииии няма смисъл да изброявам повече. Пълен олигофрен.
Имам чувството че в най-скоро време , дори децата ще се правят online!O.o
[img][/img]
Дано някой лош батко ти го сложи в малкото дупенце.![]()
Welcome to the Jungle...
Иначе ... Явно момчето/момичето/хетерото ... абе съществото , което се мъчи да си вдигне акциите пред някоя труженичка обитаваща форума е безобразно нагъло , глупаво и объркано ... винаги съм мислел че деградацията (съдйки по мен) е процес който не може да се спре , може само да се забави, но така като гледам тук не само че тя е налице , но и процесът на деградация е към краят си .. Така че пич , хич да не ти пука по зле от това няма на къде !
[img][/img]