.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Супер фен Аватара на lubovvv
    еми то там се вижда. Ако работят тря долу да свети една червена точка, поне при нашите е така ( ние имаме в коридорите )
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    еми то там се вижда. Ако работят тря долу да свети една червена точка, поне при нашите е така ( ние имаме в коридорите )
    Там е работата, че нищо не светеше, аз още като седнахме по чиновете и казах, че камерите не работят, ама след малко дойде директорът да ни пожелава успех и каза да внимаваме, че камерите били пуснати.

Няма значение, според мен тези камери са пълен фарс, ако квесторите си затворят очите може да се препише "деликатно"
    Последно редактирано от News_hr3k : 05-22-2012 на 12:15

Повече от фен Аватара на bwef
    Цитирай Първоначално написано от News_hr3k Виж мнението
    Там е работата, че нищо не светеше, аз още като седнахме по чиновете и казах, че камерите не работят, ама след малко дойде директорът да ни пожелава успех и каза да внимаваме, че камерите били пуснати.

Няма значение, според мен тези камери са пълен фарс, ако квесторите си затворят очите може да се препише "деликатно"
    Умишлено не светят, за да ви заблудят, в нашето училище също има и преди матурите на 12клас ги преместиха от коридорите в стаи и всеки ден гледах в дирекцията кой какво прави в стаите, а всъщност на самите камери не светеше нищо, но си бяха пуснати, не знам при вас как е, но нашите камери като работят нищо не им свети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си