- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо постъпва така !?
здравейте..Преди година се запознах с едно момче..Излизахме..всичко беше супер..постепенно се влюбих в него .. казах на едни приятелки,а те го изкрещяха под терасата му и има вероятност да е чул,че го харесвам..От тогава не ми пише..минаха 2 седмици..пиша му какво ли не..Не получавам отговор,а е онлайн..Не знам какво да правя .. не знам какво да си мисля..Не виждам ясна причина да ми се сърди или да не ми пише...
Най-вероятно ги е чул и тази информация го е уплашила и сега не знае какво да направи.. изчакай малко той да те потърси.. а ако не.. не си струва.. просто е пъзльо..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
По-добре не се занимавайАко той иска да те потърси - има си уста!
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Може да ти е сърдит за нещо или да не те харесва. И все пак ако искаш да го чуеш от него, питай го, но не по скайп и фейсбук, а на живо.
И мислиш,че ти е сърдит,защото (може би) е чул,че го харесваш ..?
Само виж колко абсурдно звучи.
По-скоро не му се занимава/не си негов тип,но пък не му се ще да те реже или му е съвестно да го направи,едва ли се сърди.
Или си държи скайпа/лицекнигата онлайн by default и няма как да ти отговори.
Някой ден го попитай,ако искаш сигурен отговор.
Последно редактирано от Glamour92 : 05-11-2012 на 19:49
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Според мен ,не се занимавай.След като получаваш такъв игнор,за какво се чудиш дали има смисъл?Вероятно ги е чул,значи може да прецениш дали си струва такъв човек ,който отбягва проблема.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
А може и да се е издразнил от крайно инфантилната и лигава постъпка на приятелките ти, да е помислил, че се ебавате с него...Приятелките ти на 10 години ли са ?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Най - вероятно е това. Няма как да не те е харесвал поне малко, щом те е канил на разходки и ти е обръщал внимание. Много тъпа и детска постъпка от страна на приятелките ти. Ако имаш възможност да го видиш на живо- окей, питаш го очи в очи, и се разбирате какво да правите. Но ако ли пък не - продължаваш напред.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абе преди година сте се запознали, само аз ли мисля, че ако вЕрно е искал нещо досега щеше да има развитие?! От никакъв проблем (?!) не бяга момчето, просто явно липсва интерес. Не му пиши и не го търси.
Спри да му пишеш. Момчето НЯМА интерес към теб.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бях загубила всякаква надежда..И си мислех,че не ме иска и не ме обича..Но преди 2 -3 дни ме сръчка във фейсбук..Не ми писа,просто ме сръчка..не знам какво да си мисляя
Да, бе, щом те е сръчкал във фейсбук значи, че те обича.Хахахахахахаха!
Ти 'що не му пуснеш някаква оферта за излизане? Щом толкова го харесваш сигурно знаеш какво го интересува, така че ще ти е лесно да му предложиш нещо по негов вкус.
Мани ги тия скайпове и фейсбуци - реален резултат във виртуален свят не се постига.
Излезте заедно, прекарайте си хубаво, покажи му, че не си инфантилна пикла, като аверките си и тогава очаквай да прояви интерес или да стане нещо.