Отлично те разбирам. В момента дори аз самата съм в такава ситуация, влюбена в момиче. (:
Да ти кажа честно, по-добре наистина се увери, че и тя има същите чувства или поне е бисексуална, иначе ще страдаш много, личен опит. (:
Не дей да избързваш да й казваш, на мен ми отне 2 месеца преди да й споделя, така че не бързай.
Някои момичета са доста уверени в това, аз лично не съм, дори не съм и предполагала, че мога да се влюбя в момиче или пък, че съм бисеклуална, но ето, че стана. И аз точно като теб си задавах същите въпроси, 'ами ако се отврати от мен', 'ако каже на всички' и т.н. Няма как да си 100% сигурна, че няма да стане, повечето момичета са кучки, това е факт. Ако ти е истинска приятелка обаче, ще го приеме добре. (:
Относно това как да разбереш дали и тя е би, недей да я питаш директно, дори и да е може и тя като теб да се срамува и да не ти каже, сближете се първо, контактувайте повече, излизайте заедно, накрай я да се чувства комфортно с теб, говорете си на тази тема, питай я 'уж между другото' въпроси като 'би ли имала връзка с момиче?' ' какво мислиш за бисеклуалните' и така. (:
Пиши ми на лично, ако искаш да питаш още неща, ще се радвам да помогна. ((((: