- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За колко време се забременява?
Пих ескапел час и половина, след като стана гафа... Възможно ли е вече да съм забременяла през този час и половина?
Ескапел предотвратява бременност, ако е пит 72 часа след фала, т.е свършил си е работата - не си бременна.
Защо пиеш хапчета без дори да си прочела листовката?!
Глупави деца ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Е,айде сега ... Годините не са от значениеОт значение е сексуалната култура,която в случая очевидно липсва ...
Разбира се, че прочетох листовката и съм наясно, че предотвратява бременност до 72 часа след секс, но не и на 100%. Не съм наясно дали през този час и половина докато си осигуря хапчето, белята вече е станала. Тоест въпроса ми е дали е възможно за този период от време да съм забременяла. Благодаря все пак за мненията и успокоението.
ТИ си яко проста,а?! Щом има вариант да се изпие до 72 часа,мислиш ли че си забременяла за тоя час и половина?!?!
Ние как да сме наясно дали си от оня келяв процент,при които хапчето не действа?! Дано не си забременяла, жалко ако се роди дете с родители като вас...
maDamn
Тцтц, ужас, ако са от по-бързите, може и да е станал гаф вече. Час и половина, ужас, остава ти само да се надяваш... Че това е много време, бе, какво си се моткала ти час и половина?! Отиде, отиде...
Everything changes, but beauty remains ...
Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
За пръв път правя грешката да пиша във форум... няма да я допускам отново...
Доста добре ще направиш! Гледай друг път поне с презерватив.
maDamn
Щом съм написала, че стана "гаф" не означава, че е било без... няма да се разправям повече... зададох точен въпрос и очаквах точен отговор, за жалост получих малко такива...
Дадоха ти го, прави си сметката следващия път.
maDamn
Хората не случайно са споменали тия 72 часа ... Ти к'во си мислиш,че тия сперматозоиди се движат със скоростта на светлината ли?!Образовайте се малко,бе,деца ... Тия неща се учат в 8 клас (или май беше 7?!)!!!Тръгнали да правят секс без да имат дори най-малка сексуална култураДругия път преди да си разтвориш краката вземи отвори един учебник по Биология - ей така за разнообразие
![]()
Мисля, че точно този час и половина не е нещото, заради което трябва да се притесняваш. Но съвсем не значи, че със сигурност не си бременна. Все пак това средство не дава 100% сигурна защита. От друга страна, трябва да си била в овулация, за да съществува реална опасност. Можеш приблизително да знаеш дали е така, като си сметнеш овулацията. И не на последно място: доколко познаваш човека, с който си била? Защото освен бременност, може да ти докара и други проблеми...
Миленче, да ти го кажа по-ясно сперматозоида няма физическата възможност да достигне яйцеклетка за това кратко време. Но по-горе са прави, че може да си от онзи 1 процент, които хапчето не действа. Ама пък не вярвам да си чак пък такъв карък.
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Благодаря на сериозно коментиралите!![]()
Здравейте! Моля ви за вашия съвет! Случи се преди около 30 мин. Правихме секс с приятеля ми вс си беше ок но по едно време той го извади явно е било от превъзбуба ли не знам но беше свършил! Той ми каза че не е усетил че свършва но това си беше сперма и той не е сиг дали се е изпуснал и в мен. Наистина не зная какво да права. Моля ви кажете мнение!
Относно womanliness
.. Без презерватив ли сте го правили?.. явно да.. Кога ти беше последната менструация?.. Изчисли си овулацията.. и ако си била в овулация, то риска от това да е станал гафа е изключително голям, то не че през другия период няма риск, но той е минимален.. надявам се поне с нещо да съм помогнала..![]()
^Направо да даде МЦ и дата на ПРМ.
Относно първия въпрос в темата- сперматозоидите стигат за около 4 часа.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Как така ще се изпразни и няма да разбере,тоя е ебахти извергаСпоред мен е изпуснал от тая pre-cum прозрачната течност,в която има минимален брой сперматозоиди и няма как да забременееш.Тя спомага сперматозоидите да се придвижват по-лесно по каналчето,ако не си сигурна си направи тест,ако е с 2 чертички си купи Ескапел
!
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
Как така съм заблуден бе човек ? След секс и жената е притеснена естествено,че ще си направи тест за бременност,ако е станал гаф със свършването.Двете черти означават - ДА и теста да кажем е 24 часа след секса , до 72 се взима хапче със спешна контрацепция , не мисля , че има нещо грешно ?
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !