.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Теста за бременност отчита най-рано 14 дни след половия акт. Ескапел се прие ДО 72 ЧАСА (ако не знаеш това са 3 дни) след половия акт. Виждаш ли къде ти куца логиката? Ескапел НЕ СЕ ПИЕ ПРИ НАЛИЧИЕ НА БРЕМЕННОСТ, А ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ТАКАВА.

После не бил заблуден. Че и тръгваш да даваш съвети. Ужас.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Има ли нужда да ти обясняваме колко си зле...
    ПЪРВО: Теста за бременност ще отчете едва 14 дни,след рисковия полов акт!
    ВТОРО: ЕСКАПЕЛ НЕ ПРЕДИЗВИКВА АБОРТ!
    ТРЕТО: Ескапел се взима до 72 часа
    ЧЕТВЪРТО:Понаучи нещо за секса преди да практикуваше...че не е истина ви бели може да си докараш, а и на момичето до теб
    EPIC FAIL IS EPIC!
    maDamn

Има тестове които в кутийката са два-единия се прави 4-5 дни след акта,а втория 1 ден след като не ти дойде.
    СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !

Град
    Beyond reality
    Говориш глупости!!! Тест се прави 10-14 дни след акт, а има и такива ,които са за след 7 дни,но теса по-рискови, или на 1вия ден от закъснението.
    maDamn

Той кръвния тест отчита едва след 10-11 дни, той за уринен се надява на 4-тия. Момко, вземи попрочети по въпроса и тогава тръгвай да се изказваш. Ставаш за смях в момента.

Добре,съгласен съм,тогава,когато се прави секс без презерватив и да кажем стане гаф до 72 часа се приема Escapelle.Ами,когато се прави секс без презерватив,но не стане гаф и мъжът се изпразни по-рано навън,но да кажем се осъществи минималния риск на забременяване,жената как ще усети дали е бременна или не е,щом и двамата се убеждават,че няма гафове т.н.,но действително има.Или ако няма,но жената си мисли,че е бременна,не е ли руска рулетка купуването и даването 36 лева за Escapelle.В смисъл след като стане гаф да,но ако няма според двойката,но отвътре действително има нали трябва да се докаже това и как ще стане , след всеки полов акт без презерватив трябва Escapelle , така ли ?
    СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Колко мъка има по този свят ... Ако и партньорката на тоя пич има неговата сексуална култура най-добре да започват да събират пари за количка и памперси
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    за нЕкЪфффффффф
    когато правиш секс без презерватив (или ако се скъса) и свършиш в приятелката ти сперматозоидите навлизат към яйчниците и яйцеклетката. Ескапела спира отделянето на тая яйцеклетка и не й позволява да се оплоди от спермата, както и пречи на оплодената яйцеклетка да се закрепи за стената на матката . А няма оплодена яйцеклетка-няма бебе.

теста за бременност отчита такава 10-14 дни след акта

моля те, от душа, купи си един учебник по биология за 8ми клас и го изяж целия, та дано да влезе нещо в кухата ти тиква, закачена на раменете
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

ТОВА МИ Е ЯСНО ... ЗА ТОВА НЕ СЪМ КАЗАЛ НИЩО , въпроса ми е ако го правите без презерватив и не свършиш в нея и си мислите,че всичко е наред,но действително си я оплодил (нали иам минимален шанс) и следователно няма да се купи Escapelle , поради "евентуална сигурност" , а действително не е така и тя е оплодена , нал итрябва да се разбере някак си преди 72 часа или ?
    СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !

Няма как да се разбере преди да се направят нужните тестове. Точно затова хората са измислили контрацепцията.

Град
    НЕ,няма как да разбереш преди тия 72 часа ... Може да разбере едва след тия 14 дни като си направи тест за бременност и от там нататък (ако е положителен) се решава дали ще се задържа или ще се прави аборт.Като толкова искаш да не се притесняваш ще слагаш гума всеки път,тя ще си следи овулацията и всичко ще е наред!Пък ако толкова искате да е без презерватив - ами нека пие противозачатъчни

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението

моля те, от душа, купи си един учебник по биология за 8ми клас и го изяж целия, та дано да влезе нещо в кухата ти тиква, закачена на раменете
    ++++ Тест няма как да отчете правилно само 24 часа след половия акт.

Този сайт е единствено да си докажем "сексуалната култура", да дадем съвет без да сме компетентни или просто да нападнем някой, ей така за забавление... Малко хора дават точната информация, без странични глупости.

ахухахухахуххаухаухаху е няма такива филми като тия.... по темата: ДА бременна си не се успокоявай ходи пъхай маркуча и ги извади тия нахални сперматозоиди...

Град
    Цитирай Първоначално написано от milena40 Виж мнението
    Този сайт е единствено да си докажем "сексуалната култура", да дадем съвет без да сме компетентни или просто да нападнем някой, ей така за забавление... Малко хора дават точната информация, без странични глупости.
    Всъщност 99% от хората ви дадохме и на двамата точна информация,но явно не го оценявате Като искате да не се е*аваме с ниската ви култура и грамотност - ами информирайте се преди да тръгнете да си разтваряте краката!!!Тези неща се учат в 8 клас,по дяволите!!!

Точно ти 3oPuTy ли пък намери да коментираш това, което написах?! Доста хора ми дадоха компетентна информация и точен отговор на въпроса (това което исках), за което им благодаря!!!! Но ти специално започна със "Защо не съм прочела листовката?" (всъщност не знам как разбра, че не съм я прочела) и ВСЯКАКВИ странични глупости. Казваш само колко "ниска сексуална култура" имаме, но съвети не даваш!!! А май сайта е точно за това?? Нормално е някой да не знае нещо (аз в случая не знаех за колко време може да се оплоди една яйцеклетка), а ти го нападаш, ЗАЩО ЗА БОГА НЕ ЗНАЕ?! Ти пък явно не знаеш за какво служи този сайт... тцтц.. как може "такова невежество". Съжалявам за реакцията ми!

Град
    Beyond reality
    Сайта служи именно за въпроси и отговори, само че незнанието на елементарни неща дразни изключително много! Доволна?! Не се отнася само за теб, а за всички останали най-вече некъф,който говори глупости на поразия.
    maDamn

Не съм на мнението, че незнанието за колко време се опложда една яйцеклетка е невежество! Щом съм стигнала до това, че пиша във форум, означава че не съм го намерила никъде по изряден начин! И не, няма го в учебниците за 8 клас!!!!
    Относно човека, който каза че може да се пие ескапел дори, когато си бременна, казах че много хора дават съвет без да са компетентни! Едно е да не знам и да попитам, друго е да не знам и да дам съвет!

Град
    Ако беше прочела листовката навреме нямаше да питаш дали за час и половина може да си забременяла.След като хапчето се пие до 3 дни,а не до 30мин. значи след час и половина също действа и не може да си хванала толкова бързо ... (Между другото точно аз първа ти дадох отговор - листовката,в нея пише всичко и там се съдържа отговора!)
    И да,ако трябва още 100 пъти ще кажа,че не трябва да си отваряте краката,преди да сте придобили поне малко знания на тема "Секс"!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    (Между другото точно аз първа ти дадох отговор - листовката,в нея пише всичко и там се съдържа отговора!)
    Защо пиеш хапчета без дори да си прочела листовката?!

Глупави деца ...

Не мога да повярвам че продължаваш да коментираш, че дори си и измисляш?! Щом стигнах до тук, да пиша във форум пълен с всезнайковци като теб, разбира се че ще съм чела къде ли не?!
    Само че миличка, колкото по-бавно се изпие хапчето в рамките на тези 72 часа, толкова спада и шанса хапчето да подейства. И понеже в доста други форуми прочетох, че жени са забременели, колкото и бързо да са изпили хапчето, се реших да пиша и тук, за да видя какво ще ми кажат по-въпроса! И не знам къде точно ми каза "Прочети листовката, там пише всичко". На какво са способни хората, за да се изкарат прави, въпреки че не са... Останах с впечатлението, че ти точно не си придобила знания на тема секс! Спирам да се отклонявам от темата и да ти отговарям на глупостите...

Град
    Както казах в листовката си пише А за моите знания на тема секс не се тревожи - правя секс от 6 години и нещо и до сега никога не ми се е налагало да пия Ескапел,да правя тестове или да задавам малоумни въпроси във форуми поради простата причини,че преди да си загубя девствеността съм се информирала за всичко
    И това,че ти задавам въпрос не означава,че отговора на твоя не се крие в моя!След като те питам защо не си я чела следва да разбереш,че там точно и ясно е написано,че хапчето действа до 72-я час и тоя час и половина не е фатален.А това,че си чела в нета,че е възможно - ами не случайно тези хапчета не са 100%-ово сигурни,а ние тук не сме врачки,не можем да видим бъдещето и да ти кажем дали ти ще си от тези 1-2%,при които хапчето няма да подейства.

Btw,моля те,не се обръщай към мен с това кифленско "миличка"

Миличка моя въпрос е "ЗА КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА"!!! Май много малко хора го разбраха!!! Това хапче Ескапел го рекламират от 100 години и навсякъде се казва до 72 часа!!! Няма как да не се знае това!!! Толкова мразя ограничени хора, които не могат да признаят, че са сгрешили! Само не ми говори от колко време правиш секс или не правиш, не ме интересува нито съм те питала! Тук ме интересуваше само едно "За колко време се опложда една яйцеклетка". Ти даже и това не написа?! Не съм питала "бременна ли съм" не съм питала "за колко време действа хапчето" ПОПИТАХ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА!!!!!!!!!!!!!! Отговориха ми нормални и компетентни хора и се успокоих, а ти продължаваш със своите ТЪПИЗМИ! И не, в листовката не пише за колко време се забременява! И пак ще го кажа (защото явно не го разбра) АЗ ТОВА ПОПИТАХ! И да ясно, че щом е споменато до 72 часа, шансът е малък, но е много по-добре да знам за колко време се осъществява оплождането, за да съм по-спокойна до следващата си менструация...
    Последно редактирано от milena40 : 05-23-2012 на 17:19

Град
    Beyond reality
    На практика сперматозоидът може да достигне до зрялата яйцеклетка за 90 секунди.
    maDamn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ехо, я се успокойте! От една нищо и никаква тема правите скандал! Ами ако сте на мое място? Ако питате за цикъл, а ви отговорят за менструация или четете дивотии как от бръснене стават кисти и че страничните ефекти на контрацептивите са само напълняване и окосмяване, досега да сте опразнили форума с нервни кризи!

Авторке, локвам ти темата.
    Надявам се си ми видяла поста, че опашатите стигат до тръбите за 4 часа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си