- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВЪПРОС
Здравейте . искам да ви попитам (към момичетата, пък и момчетата могат да си изкажат мнението ;д) какво да направя. Харесвам едно момиче сигурно вече от 2 години , но МНОГО ме е срам да и кажа, имахме някакви отношения , но като свърши лятото и до там . тя е адски хубава , и аз съм хубав (не че се хваля ,но така предполагам защото доста момичета са ми казвали и са проявявали чувства към мен , пък и най-важното мама и баба много ме хвалят (rofl) . и 2ри въпрос към момичетата , ако момче "познат" така да се каже дойде до вас и ви каже че има чувства към вас как бихте реагирали ? на 14 сме и двамата..
да още един въпрос ;д как да завържа разговор с нея нямаме почти нищо общо .. Мерси за вниманието , и на хората които че ми отговорят сериозно ._.![]()
"познат" е няма да те вземе на сериозно. А и ти какви чувства имаш към нея като не общуваш толкова с нея (хммммм)
Почни да си говориш с нея, все ще има за какво. Но ваканцията и планове,или някой интересен филм,книга ще свършат работа.
1. ами казваш и го направо! ...колкото и да те е срам това е положението човечеxD предложи и да излезете или нещо такова и като сте се осамотили и кажи "искам да ти кажа нещо...... и ала бала" xD
2. ами ако "познат" дойде и ми го каже ...както каза.. alexsdreamm .. - няма да те вземе на сериозно!!... ще си помисля че е някъв бъзик там... за няколко дена... или просто са решили да ме избъзикат с приятелите му!
xDD ... а ако го направиш като в "1." ... може и да го приеме по друг начин
Успех!!!
п.с. ако имаш още въпросчета пиши на ЛС!![]()
Срам путка не ебе, срам даже момиче не целува. За мама и баба ще най-хубавия дори да нямаш половин лице. Тва да не ти е критерий.
За да ти отговорим сериозно трябва да имаш сериозен проблем.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^На такива изразни средства и Вазов би завидял...
Eclipse21, за мама и баба ти винаги си най-хубавата гарга.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Еми.. то е най-смисленото от цялата ти тема.
Dr. Gregory House
Кой се подиграва на хората? И ние се побъзикахме. Това че нямаш чувство за хумор, си е твой проблем.
Иначе, авторе, как може да я харесваш, като нямате нищо общо ----> не сте си говорили много, много. На външен вид разбирам да я харесваш, казваш че е адски хубава, но нали знаеш поговорката: Вънка лице, вътре трици. Преди въобще да и казваш или намекваш нещо, поне се увери че тя те е забелязала, и че действително я харесваш. В по-сериозните отношенията на двама човека се изисква много повече от едно хубаво личице.
Колкото до въпроса как бих реагирала, ако мой "познат" дойде и ми каже, че ме харесва и алабала, бих го погледнала учудено и помислила че се шегува. Особено човек, с когото не съм общувала (както ти не си общувал с въпросното момиче). Заключение: говори с нея, увери се че я харесваш и по характер и на външен вид, излизайте, сближете се и ЧАК тогава и намеквай каквото и да е било.
Убу. И трябваше да цитираш чаршафа за да отговориш с 5 думи?
Какво очакваш от нас?
Dr. Gregory House
Съжалявам за чаршафчето
Авторе, тя може да се е променила. Лятото беше преди година, ъх.
авторе, започнете да общувате пак. ;д ако все още имаш интерес към нея, покани я да излезете.
Имам ГОЛЯМ интерес , не мисля ,че е просто привличане , та аз я сънувам ;д а пък за поканата да излезем , ме е страх как ще реагира , примерно ако се изсмее ще ми стане много неудобно ;д
хич да не ти пука от реакцията, по-добре опитай аз също бях в подобна ситуация и не направих нищо, а трябваше, защото сега ме е яд, така че пробвай нищо няма да загубиш, по-скоро може да спечелиш
Ми много си зле, ама си на 14, това те оправдава.
Чакай си, изпускай това, което можеш да имаш, чуди се как ще реагира, да...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.