Здр на всички. Имах регистрация много отдавна тука но съм я забравил и сега се сетих за форумчето и реших да видя какво ще ми кажете за един проблем дето вече цял месец се случва. Отначалото не ми беше такъв проблем но вече много се дразня и не знам как да постъпя вече. ВЕче повече от един месец в нас правим ремонт (наще де) и е няква лудница. В мойта стая е целия багаж и не мога да спя там и спя в тази на сестра ми. Отделно банята ни е разбита че ще сменят плочките и даже и вратата и е махната. Плюс това и другите врати в апартамента и те са махнати. Със сестрами сме в една смяна и демек когато аз съм на даскало и тя е и като съм си вкъщи и тя си е вкъщи. Тя абсолютно никъде не излиза почти, или и да слезе до долу идва точно след 5 сек. Стои пред фб нон-стоп или някви филми гледа, и ако ми даде лаптопа то е за един час и край. И нали се сещате че откакто всичко е така аз няма нито къде нито кога да се изпразня! хубаво отначалото не ми пречеше толкова, виках си че се дразня за глупости, но сега много ми е нужно вече защото и топките ме болят нощно време, сутрин понякога като ставам също, отделно сутрин чакам да стане сестрами първо и после аз след нея защото съм супер щръкнал под одялото, и просто вече полудявам. Преди си го правех това поне в банята като се къпя, сега там не може защото ми е супер неудобно че няма врата и гледам все набързо да се къпя, второ като са махнати вратите няма как да го напрая в някоя стая защото тя постоянно шари насам натам и тоя вариант изобщо е абсурд, трето пък изобщо няма как да седна на лаптопа за малко без тя да е там и да си свърша раобта както трябва, нали се сещате. Направо все едно полудявам вече и съм супер изнервен за най-малкото нещо. И тъпото е че вече примерно само както видя няква мацка да дават по телевизията примерно по сутиен или каквото и да е и веднага тръгва ми става и се чудя веднага как да се крия. Или примерно в интернет само като седна примерно да разцъкам фейса или каквото и да е, пак така- като мерна някъде няква картинка на мацка от реклама или каквото и да е и пак така..... Това е супер отвратително защото не мога да намеря вече толкова време хей така поне 10 мин да съм сам самичък вкъщи! Исками се поне десет минути да остана на саме и да седна за малко на лаптопа ако може, но не знам как да го постигна това )))): Извинявам се че малко неграмотно съм писал но просто съм изнервен докато го пишех това е.