.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    и аз съм по-далеч от обикновено в момента за 2 седмици, но скоро отново ще сме си близо и ще е по-добре
    кофти е междувременно, опитвам се да поддържаме връзка, но часовата разлика е проблем ии е кофти като цяло..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на alchy
    Цитирай Първоначално написано от kolegata88 Виж мнението
    Ти го каза.Въпрос на вкус.Един харесва да си боцка друг харесва да бъде със любимия човек.Край!
    Такъв е животът, със сълзи на очи казал клоунът и си нарисувал усмивка! По твоите мнения, ти гледаш само да удариш нещо/ по твоему - да боцнеш, пък колко ти е любим човека до тебе, грам представа си нямаш. Земи се хвани да работиш жиголо, ще боцкаш на воля

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Отделям време за себе си и в мисли за него.
    Излизам с приятели, занимавам се с любими хобита и интереси, чета книги. Отивам на шопинг и подобни. От време на време си говорим, до вечерта, когато разговорите вече стават много по - дълги и ... Въпреки това, всеки ден от сутрин до вечер сме заедно, и не сме се разделяли за супер дълго време - около 3 - 4 дена, в които си липсваме ужасно много.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    С моя приятел попринцип не се разделяме за дълго време, максимум 4-5 дена, най-дългата ни раздяла е била като в твоя случай две седмици. Когато го няма гледам да си оползотворявам времето максимално, така че да не съсредоточавам върху липсата му толкова много, в момента го няма и през това време уча за изпити, гледам филми, музика слушам и излизам с приятели, пък и се чуваме по телефона и това пооправя положението, вечер обаче много ми липсва, защото съм свикнала всяка вечер да си заспивам в прегръдките му...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ние не сме се разделяли за много време - за 4-5 дена максимум. Най-дългото ни време по отделно предстои след 20тина дена - отивам на практика с биологическия за почти 2 седмици. Ще гледаме да си говорим често по телефона и това е. Не обичам да сме разделени за повече от ден, честно казано. Ужасно съм привързана към него. Когато го няма си запълвам времето с учене, четене, правене на упражнения (действа доста успокояващо), гледам си растенията и така. Понякога, когато имам пари, излизам на шопинг за нещо мръснишко, за да му направя после някаква изненада. Направи и ти така, измисли нещо за нея през това време, за да я зарадваш като се върне.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Супер фен
    Много се дразня как се реализирате чрез връзките си и когато партньорът ви го няма за ден-два-десет светът свършва и се чудите какво да правите. Трябва да си имате живот, който да съчетавате с връзката си, а не връзката ви да е животът ви. И тогава няма да става така.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Много се дразня как се реализирате чрез връзките си и когато партньорът ви го няма за ден-два-десет светът свършва и се чудите какво да правите. Трябва да си имате живот, който да съчетавате с връзката си, а не връзката ви да е животът ви. И тогава няма да става така.
    тъй е :3

10 букви
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Имам. Имам работа, студентка съм, много чета и имам практически хобита. Това не пречи да ми липсва, когато го няма за по-дълго. Обичам го и той е част от личния ми живот, което включва И тези хобита. Преди мислех по абсолютно същия начин, по който и ти. Положението се променя, когато срещнеш човек, когото наистина обичаш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Пощим сЪ сАс сАседЪъ.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    ooo... Много ме радват момчета, на които гаджетата им лиспсват. Не ме разбирайте погрешно, просто този, с който излизам отрича, че всъщност някой може да му липсва ("Не ми липсва, но бих предпочел да се върне"). Иначе.. по темата: излизай с приятели, спортувай.. и пиши и чат-пат смс-и (ако има роуминг).. ако не фб, скайп и така
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Имам сащтия проблем,самоче при мен е ощте по- неприятно.Моят приятел замина за 5 месеца да работи на морето,и през това време изобщто няма да се прибира.Чакам само да ми сваршат изпитите и да отида при него.Разбирам те напално адски ми е гадно няма го от седмица и половина и не издаржам вече,излизам с приятели по кафета и дискутеки,но не е същтото без него.Опитвам се да се даржа.Извинявам се ако е прозвучало малко сарцераздирателно,но когато обичаш един човек и знаеш че няма да му виждаш усмивката и е гадно.Ако някои е в моето положение знае за какво става на вапрос,но аз се успокоявам с мисалта че това е вид изпитание,което щте ни покаже дали наистина сме един за друг.Еми това е което исках да ви споделя.

anonymous708973
    Guest
    Ние сме разделени за по 4-5 дни всяка седмица. Не ни се отразява негативно на връзката, но не в това е въпросът.
    През седмицата успявам да си науча, да отделя време за нашите (нищо, че те твърдят, че вечно нямам време за тях), да си направя някакви женски процедури, да отида на фитнес, да изляза с този-онзи, да гледам филми и т.н. Дойде ли уикендът обаче - не ме търси.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Аз едно време се напивах мошно, щото като бях с нея не ми даваше много много да се напивам както трябва
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Нищо не се променя, пак си правя същите неща, просто той не ми влиза в графика. Само се чуваме малко по-често по телефона.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си