.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Голям фен Аватара на alchy
    Цитирай Първоначално написано от kolegata88 Виж мнението
    С любимия човек съм за да го боцкам по всяко време когато пожелая а през останалото време си правя мойте си работи.Знам че звучи грубо но всеки мисли по различен начин.Един казва така,друг така,аз съм преценил че ще бъде така...
    Значи не си никакъв мъж, че да ходиш налево-надесно и да боцкаш каквото ти падне. Това си е пълна глупост, и огромна изневяра.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Две седмици въобще не са много време.Аз съм била далеч от бившия ми (вече) около 2 месеца...

Спортувай,УЧИ,излизай с приятели,наблегни на някое свое хоби...ИЛИ ПЪК:
    направи някакъв handmade подарък,който всеки ден да му добавяш нещо хем,за да не ти е скучно и да не го направиш за един ден ,хем да стане нещо хубаво и голямо. Накрая като тя се върне и го подари и вярвам,че момичето много ще се зарадва. Особено ,когато и кажеш,че ръчно си го направил в продължение на еди си колко време ,защото ...ти си измисли защо.
    Последно редактирано от SuNsEt : 05-22-2012 на 16:56

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Две седмици въобще не са много време.Аз съм била далеч от бившия ми (вече) около 2 месеца...

Спортувай,УЧИ,излизай с приятели,наблегни на някое свое хоби...ИЛИ ПЪК:
    направи някакъв handmade подарък,който всеки ден да му добавяш нещо хем,за да не ти е скучно и да го направиш за един ден ,хем да стане нещо хубаво и голямо. Накрая като тя се върне и го подари и вярвам,че момичето много ще се зарадва. Особено ,когато и кажеш,че ръчно си го направил в продължение на еди си колко време ,защото ...ти си измисли защо.
    Това е страхотно Благодаря ти много

Цитирай Първоначално написано от alchy Виж мнението
    Значи не си никакъв мъж, че да ходиш налево-надесно и да боцкаш каквото ти падне. Това си е пълна глупост, и огромна изневяра.
    Нека не съм мъж.Всеки си гледа интереса.

Нека не съм мъж.Всеки си гледа интереса.
    Като гледам къв си красавец, мн. се съмнявам, че някой друг, освен гаджето ти, ти пуска.
    А гаджето, бтв, да не е случайно ръката ти, хахахахаха : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Като гледам къв си красавец, мн. се съмнявам, че някой друг, освен гаджето ти, ти пуска.
    Сложи една снимка да те видим тебе колко си красива .Такива тролчета като теб дето влизат само да хейтват отдавна не им обръщам внимаие.По цяла ден и цяла вечер седите и хеитвате

Banned Мега фен
    Сложи една снимка да те видим тебе колко си красива .Такива тролчета като теб дето влизат само да хейтват отдавна не им обръщам внимаие.По цяла ден и цяла вечер седите и хеитвате
    само че тя не е тролче и постоянно дава и помага с много полезни съвети и знания потребителите

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    само че тя не е тролче и постоянно дава и помага с много полезни съвети и знания
    потребителите
    Много ми помогна благодаря и от все сърце.Сега отварям една бира за нейно здраве

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Грубо.
    а и разбрах че е висок. Това си е изключителен бонус. Повярвай ВИНАГИ ще има коя да му пусне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си