.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Противозачатъчни и тест?

На противозачатъчни съм. Изпуснах едно хапче и сега се притеснявам да не е станало нещо. Трябва ли да чакам докато ми свърши опаковката и да чакам кървенето, за да се успокоя или ако си направя тест ще покаже правилно при положение, че са минали 14 дни? Може да звучи невероятно тъп въпроса, но не знам точно какви хормони отчита теста...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Колко хапчета си изпила от блистера досега?Ако са повече от 7 не се притеснявай,но си наваксай изпуснатото-в листовката пише как.
    Обаче не разбрах-ти вече си изпила блистера и ти закъснява,или?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Принципно много лекари твърдят , че 1 пропуснато хапче няма да е от голямо значение, че не трябва да има притеснения, изчакай да ти свърши блистера, да си ти дойде...не мисля че трябва да се притесняваш излишно.
    maDamn

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Изпуснала си хапче или просто си го пила малко по-късно от обиконвено? Защото ако си изпуснала и не си го пила и после сте правили секс, има вероятност да е станал гаф.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Изпусна го или го изпи в рамките на 12 часа?
    Кажи име на медикамента и дата на рисковия полов акт.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Изпуснах хапче в 3тата седмица. В листовката имаше няколко варианта какво да правя и избрах следния:
    Да изпия хапчето заедно със следващото, защото тогава се сетих и да продължа приема на следващия блистер без почивка от 7 дни.
    Пия Ясмин и въпросния рисков акт беше същия ден. Принципно знам, че не може толкова бързо да се отдели яйцеклетка, но като се отнася до теб се притесняваш повече. А и до колкото съм чела сперматозоидите живеят в тази среда до 3 дни...
    Варианта с изчакването да свърши блистера ще ми е малко тягостен. Имам още доста хапчета.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    пространството на Дисе
    Можеше да направиш пауза. На твое място бих избрала втория вариант.
    В този случай така или иначе си пила таблетките, продължавай, както си решила.

btw
    Колко таблетки ти остават от блистера?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

16 ми остават.
    В крайна сметка ако си направя тест ще покаже ли вярно?

Град
    пространството на Дисе
    Щом пиеш Ясмин, в блистера значи имаш общо 21 таблетки. Остават ти 16, значи си изпила 5, а пишеш, че си пропуснала таблетка в трета седмица, която трета седмица идва след поне 14 таблетки. Вярно, не уча висша математика, ама сметките ми куцат яко.
    Няма да покаше. Най-рано търсиш бета-ЧХГ след 11 дни в кръвен тест, не в уринен.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    и да продължа приема на следващия блистер без почивка от 7 дни.
    Благодаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си