.
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Стрес...

Threaded View

Стрес...

Здравейте,нова съм тук.Искам да задам един въпрос.С приятелят ми се виждаме 1 път в месеца,но като се видим правим секс,но проблемът е там ,че водя сексуален живот от 2,3 месеца ,при първият път нямах кръв,но след това съм го правила 5,6 пъти и при последният ,който беше миналият месец имаше.На следващия ден пак пробвахме ,но нямаше кръв,но тогава го направихме без презерватив(не е свършвал в мен).Но ето на 17-ти този месец трябваше да ми дойде,но не ми дойде.Вече 5-ти ден ми закъснява,а аз се побърквам.Млади сме и не искаме дете,моля ви,има ли вероятност да закъснява,заради последният ми полов акт.Сега от 2 дни насам започна сутрин и вечер да ме боли корема,постоянно ми се повдига в гърлото ,но не ми се е случвало да повръщам.Доста неща прочетох в нета,не знам от притеснение ли ме боли този корем,защото и от дни не мога да спя и от този страх започвам да си внушавам... Страх ме е ,да говоря с лекарката ми за това,за да не разберат родителите ми,а мисля утре да си взема тест за бременност ,но ме е страх от това дали нещо не се е объркало,дали теста ще е верен и т.н.Преди винаги съм имала нередовен цикъл,но последните месеци все ми е идвало на време,с изключение на това ,че ми идва +/- 3 дена,не знам какво става сега..Моля дайте съвет?!Просто ме е страх за мен ,за връзката ми и т.н..Не ме нападайте,знам,че постъпката ни беше глупава,но процентите са минимални.Силно се надявам да е от нещо друго,наистина.
    Последно редактирано от uili : 05-21-2012 на 06:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си