- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НОВ смесен козметико - практичен лексикон
1.Колко често миете косата си?
2.Колко често подстригвате косата си?
3.С каква прическа ви е най - удобно?
4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?
5.Как изправяте косата си?
6.Колко често миете лицето си?
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате?
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености?
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?
10.Колко често миете зъбите си?
1.През ден или всеки ден.
2. На 4-5 месеца или повече.![]()
3. Вързана
4. Доволна съм![]()
5. С преса?
6. Зависи... 3-4 пъти на ден![]()
7. Не много често, но все пак са дразнещи-салицилов спирт, крем здраве, маски и т.н.
8. Да![]()
9. Не, харесвам си естествения цвят.
10. По три пъти на ден.
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Два пъти седмично.1.Колко често миете косата си?
На 1-2 месеца само обирам цъфтежа.2.Колко често подстригвате косата си?
Всякак ми е удобно, с пусната коса, с прибрана...3.С каква прическа ви е най - удобно?
В момента не съм доволна. Позанемарила съм я. Суха е, цъфти и няма много блясък, но ще е пооправя в скоро време.4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?
С преса5.Как изправяте косата си?
Този въпрос ме разби, сутрин и вечер разбира се.6.Колко често миете лицето си?
Никога не съм имала пъпки.7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате?
Не мисля. Имам хубава кожа без съвършенства, но не мисля, че е нещо уникално. Косата ми преди беше повод за комплименти, в последно време не толкова ;д.8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености?
Боядисвала съм я, но в момента предпочитам да я къносвам.9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?
2-3 пъти дневно.10.Колко често миете зъбите си?
1.Колко често миете косата си? - през ден - два
2.Колко често подстригвате косата си? - веднъж на 3 - 4 месеца
3.С каква прическа ви е най - удобно? - с вързана на опашка или кокче коса
4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? - харесвам си я
5.Как изправяте косата си? - с преса
6.Колко често миете лицето си? - всеки ден: сутрин и вечер
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? - да, за мое съжаление. Третирам ги с изсушаващи продукти.
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? - всеки притежава нещо ункилано. Мога да рисувам добре, имам хубави здрави нокти, блестяща коса...
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? - не си я боядисвам
10.Колко често миете зъбите си? - 2 - 3 пъти дневно
Humans need fantasy to be human.
1.Колко често миете косата си?-през ден
2.Колко често подстригвате косата си?-на 3-4 месеца..мразя да ходя на фризьор
3.С каква прическа ви е най - удобно?-вързана коса
4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?-да спре да пада толкова много, да е по-червена и по-късичка
5.Как изправяте косата си?-с преса
6.Колко често миете лицето си?-няколко пъти на ден..
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате?-горе-долу да..матиращ крем и чакам .. в общи линии..
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености?-харесвам си очите, защото повечето са с кафяви очи..ама иначе не
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?-веднъж в червено, скоро мисля пак да се правя.
10.Колко често миете зъбите си?-2 пъти дневно и примерно ако излизам , преди излизане също
1.Колко често миете косата си? През ден/два.
2.Колко често подстригвате косата си?Веднъж на 2 месеца.
3.С каква прическа ви е най - удобно? -Най-удобно ми е с опашка, но не се харесвам, затова пусната.
4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? - Искам да е по-дълга.
5.Как изправяте косата си? - С преса.
6.Колко често миете лицето си? - Всеки ден сутрин, след училище, след като се прибера и вечер.
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? - Да, акне аут.
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? - Мога да се похваля само с ноктите![]()
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? - Не я боядисвам и не смятам да го правя, докато нямам нужда.
10.Колко често миете зъбите си?Сутрин и вечер задължително. Вече ако съм яла нещо гадно или ще излизам, пак ги мия.
Първоначално написано от HellOfaHottie
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
1.Колко често миете косата си? Веднъж в седмица
2.Колко често подстригвате косата си?На 6 - 7 месеца
3.С каква прическа ви е най - удобно?С сплетена коса
4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? Да
5.Как изправяте косата си? С преса
6.Колко често миете лицето си? през ден или всеки ден
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? понякога излизат ама се махат
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Притежавам мн неща уникални
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?не боядисвам
10.Колко често миете зъбите си?[/quote] веднъж на ден амаа често пропускам като ме мързи![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
1.Колко често миете косата си?през ден или 2 пъти в седмицата
2.Колко често подстригвате косата си?веднъж на месец
3.С каква прическа ви е най - удобно?пусната коса
4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?да, харесвам си я, само искам да е по - дълга.
5.Как изправяте косата си?изправям само бритона си с преса.
6.Колко често миете лицето си?сутрин и вечер.
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате?да, с маска, гелче, крем здраве...
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености?не.обикновен човек съм си ;д
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?не я боядисвам
10.Колко често миете зъбите си?сутрин и вечер
1.Колко често миете косата си?-През 2-3 дена,понякога и през 1 ден..зависи
2.Колко често подстригвате косата си?-През 1-2 месеца
3.С каква прическа ви е най - удобно?-ами..различно..с начупена коса може би,пусната
4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?Да,харесвам си я многоМоже би бих искала да беше малко по-начупена,но и така става
5.Как изправяте косата си?-С преса
6.Колко често миете лицето си?-Всеки ден,по 1-2 пъти
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате?-Най-често преди цикъл,правя си маски..такива неща.
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености?-Не съм се замисляла,всеки човек е уникален..но не знам какво е това в мен,което се отличава от другите
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?-Ами да,направих се на кичури,един тон по-светли от косата ми..не съжалявам,че ги направих...в бъдеще отново ще си направя
10.Колко често миете зъбите си?-Два пъти на ден.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
1.Колко често миете косата си? - През ден, най-много два.
2.Колко често подстригвате косата си? - Ми през 2-3 месеца.
3.С каква прическа ви е най-удобно? - С пусната коса!
4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? - Не.
5.Как изправяте косата си? - Със сешоар. Принципно е права и като се изкъпя я суша с четка и сешоар и ми е напълно достатъчно.
6.Колко често миете лицето си? - 2 пъти дневно.
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? - Да, от възрастта е.
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? - Не. Е може би, че имам жълти очи. Не знам дали е често срещано, но до сега не съм виждала някой такъв.
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? - Боядисвала съм я общо 3 пъти - 2 в тъмно кестеняво и 1 в по-различен нюанс на кестеняво. 1 път съм и правила руси кичури. Бих се спряла само за кичурите.
10.Колко често миете зъбите си? - 2/3 пъти дневно.
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
1.Колко често миете косата си? 2 пъти в седмицата.
2.Колко често подстригвате косата си? през 1-2 месеца
3.С каква прическа ви е най - удобно? пусната коса май .. иначе ми е много удобно и когато горните ми пластове са събрани в 1 плитка или 2, които се събират отзад..
4.Доволни ли сте от визията на косата си, какво бихте желали още? доволна съм от косата си, често ми правят комплименти за нея. бих искала да е с 5-6 см по-дълга, но здрава, а не като на доста момичета - идеална дължина, но цъфнала отвсякъде..![]()
5.Как изправяте косата си? рядко я изправям, но ако реша - с преса + термозащитен продукт
6.Колко често миете лицето си? всеки ден ..
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? не много често.. с кремове някакви.
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникално, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? амии имам хубави устни и зъби, косата също ми е някъв много интересен цвят.. абе мисля, че не се сливам с тълпата - имам си свой стил и са ми казвали, че имам и много лъчезарно излъчване. звучи нескромно, но кво да се прави.
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спрели, ако можехте да върнете времето назад? не
10.Колко често миете зъбите си? 2-3 пъти дневно
1.Колко често миете косата си? 2 пъти в седмицата
2.Колко често подстригвате косата си? на 6 месеца
3.С каква прическа ви е най - удобно? пусната коса
4.Доволни ли сте от визията на косата си, какво бихте желали още? ами да порасне с още 10 см по-бързоиначе съм доволна
![]()
5.Как изправяте косата си? с преса... със сешоар много рядко, но повечето пъти се отказвам,защото е много играчка
6.Колко често миете лицето си? ами всеки ден най-малко по 1 път с хидратиращ продукт, но повечето пъти по 2 всеки ден.. иначе само с вода, когато се сетя.. т.е. 10-15 пъти на ден
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? ами не знам дали е често.. повечето пъти преди менструацията.. и или слагам кремче Здраве или Бочко, или едно за пъпки + често почистване с хидратиращ продукт
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникално, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? ами не знам.. всеки човек има нещо,което другите не притежават.. т.е. нещо, което го отличава...не знам.. може би очитеа вътрешно.. не знам.. доста неща
![]()
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? не си я боядисвам и не мисля, че някога ще я боядисвам без да имам нужда
10.Колко често миете зъбите си? всеки ден по 2-3 пъти![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
1. През 2 дни.
2. На 6 месеца.
3. На опашка.
4. Да порасне по-бързо и с 10 см. :P
5. С преса, много рядко със сешоар (когато не мога да намеря пресата)
6. Повече от 5 пъти на ден.
7. Много рядко. Ами със спирт или с едно гелче на oriflame.
8. Ами.. не .
9. Не, но пък искам оранжева, но не точно а да бъде леко оранжавикава.![]()
10. Сутрин, обед вечер и преди да изляза.
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
1.Колко често миете косата си?2 пъти в седмицата
2.Колко често подстригвате косата си? на 6 месеца ..зависи
3.С каква прическа ви е най - удобно? на рошаво кокче
4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желал и още? да порасне още малко ;д
5.Как изправяте косата си? не я изправям , тя си е права , а и не искам да я горя
6.Колко често миете лицето си? 1 път да ден
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? със спирт или витасин
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? не мога да кажа..по-скоро другите могат..
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?----------
10.Колко често миете зъбите си? 3 пъти на ден
1.Колко често миете косата си? Два-три пъти в седмицата.
2.Колко често подстригвате косата си? На 3-4 месеца
3.С каква прическа ви е най - удобно? Пусната,изправена коса
4.Доволни ли сте от визията на косата си, какво бихте желали още? Да стане по-дългичка.
5.Как изправяте косата си? С ръце и преса.И сешоар понякога.
6.Колко често миете лицето си? Сутрин и вечер,всеки ден.
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Да,още си ми излизат понякога,но не често. Третирам ги с Витасин и Акне Аут.
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Не,нямам нещо уникално
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Не съм и не мисля,поне за сега.
10.Колко често миете зъбите си? Всеки ден о.О
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
1.Колко често миете косата си?през ден
2.Колко често подстригвате косата си?на всеки 3 седмици
3.С каква прическа ви е най - удобно?с шапкаили като пънкарче
4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?абсолютно доволна съм!!
5.Как изправяте косата си?не я изправям.... никога :P
6.Колко често миете лицето си?най-малко 2 пъти на ден с хидратиращ гел и почистваща маска![]()
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате?не ми излизат често..
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености?мда.. косата ми е в перфектна форма, не е горена с преса и така нататък, гъста е и стоои точно така както аз искам![]()
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?досега съм я боядисвала около 3 пъти и не съжалявам.... сега е червена и стои супер
10.Колко често миете зъбите си?3 пъти дневно
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
1.Колко често миете косата си? През два дена.
2.Колко често подстригвате косата си?Само крайчетата, на 1-2 месеца.
3.С каква прическа ви е най - удобно? -На кок.
4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? - Леко е изтощена, но като цяло си я харесвам.
5.Как изправяте косата си? - С преса, със сешоар.
6.Колко често миете лицето си? - Сутрин и вечер.
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? - Много рядко.
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? - Не![]()
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? - Къносвала съм я няколко пъти, в тъмно, но не се възприемах и спрях.
10.Колко често миете зъбите си?Сутрин и вечер задължително. Вече ако съм яла нещо гадно или ще излизам, пак ги мия.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
1.Колко често миете косата си? 3-4 пъти в седмицата
2.Колко често подстригвате косата си? всеки месец..
3.С каква прическа ви е най - удобно? с естествената ми коса, пусната и понякога вързана..
4.Доволни ли сте от визията на косата си, какво бихте желали още? мда, харесвам си косата..
5.Как изправяте косата си? много рядко я изправям, иначе с преса
6.Колко често миете лицето си? сутрин и вечер
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? рядко ми излизат..
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? мм не знампо принцип очите ми са с по-рядко срещан цвят..
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Не я боядисвам, но бих я боядисала черна..
10.Колко често миете зъбите си? сутрин, вечер и преди да изляза някъде..
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
1.Колко често миете косата си?
Всеки ден
2.Колко често подстригвате косата си?
Веднъж на 1-2 месеца
3.С каква прическа ви е най - удобно?
На опашка
4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?
Да, но ако може да не е толкова гъста, да е по-лека ..
5.Как изправяте косата си?
Не я изправям
6.Колко често миете лицето си?
Два пъти дневно общо взето.
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате?
Ексфолиатор + крем..
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености?
Мисля, че очите/погледа като цяло.. доста хора се плашат от начина, по който гледам.
Без абсолютно никакви усилия имам прилично добре сложено тяло, дори напротив, правя всичко вредно за него, което мога и въпреки това изглеждам добре. Май това вече не е много уникално ..![]()
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?
Не се боядисвам.
10.Колко често миете зъбите си?
2 пъти дневно
1.Колко често миете косата си? два,три пъти в седмицата зависи
2.Колко често подстригвате косата си? ами..различно на 4-5 месеца искам да е дълга....
3.С каква прическа ви е най - удобно? с вдигната коса най-горе на главата![]()
4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?Искам да е малко по-светла и да не цъфти..,но и така съм доволна
5.Как изправяте косата си? с преса за коса
6.Колко често миете лицето си? 2-3 пъти на ден
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? ами не мога да преценя.С крем Бочко
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? може би ... не обичам да се хваля ..![]()
9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Не я боядисвам !
10.Колко често миете зъбите си? два пъти на ден.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...