.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Скъсахме и се мразим

Ами значи историята е, че си бях гадже с едно момче, чието име ще запазя в тайна , който ме харесваше от доста време и ми предложи и аз му приех , защото не знаех как да го отрежа и после исках да го скъсам и направих това след седмица и половина. Та той ми се сърди малко, но му мина, защото не искаше да ме изгуби и като приятел. Бяхме си приятели известно време, излизахме заедно и т.н., но той много се сближи с едно момиче , което ми беше много близка приятелка. И, когато бяхме навън много се натъжих и се отделих от тях и се разплаках и те, обаче ме намериха и аз отказах да има кажа защо плачех и това момиче ми се разсърди и се разрева. Той отиде при нея и оттогава ме мрази и се обиждаме и се държим като смъртни вргове. Моля ви, кажете какво да правя. Много ми е неприятно и тъжно.
    П.С: знам, че беше глупаво първоначално да сме гаджета, но не обичам да режа.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ти си идиотка.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Айде да ми пуснеш в такъв случай? И после аз да те зарежда?

П.П. Дриймърката ме изпревари.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Вместо да хейтвате можете да ми помогнете малко

Град
    София, България
    Бий си два шамара.

Сериозно? Какво очакваш да ти кажем?

1) когато някой те харесва и ти предложи, но ти не изпитваш същото към него, го ОТРЯЗВАШ. Сливи ли имаше в устата? Или просто искаше да си начешеш егото, а?

2) Момчето, след като е разбрало колко си зле, е решило да си пробва късмета другаде, с момиче което ще го оценява, и няма да го мотае около малкия си пръст.

3) Тъй като той е насочил вниманието си другаде, ти си се разсърдила, пуснала си сополи и лиги, защото видиш ли той вече не те харесва (а момчето е бил в пълното си право да не го прави. учудвам се че не е прекратил всички отношения с теб, след като така гадно и долно си го изиграла)

4) В заключение: сама си си виновна. Сега ще си сърбаш попарата.

П.П. Да не говорим колко детинско е да се обиждате и държите като цитирам, смъртни врагове. Трябва всички да пораснете, но най-вече ти, защото яко си осрала, без извинение, пейзажа!

Та, помогнах ти.

И ти си на 15, викаш? о.о

Заслужила си си го.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Не обичаш да казваше "НЕ" а ?

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от SiyanaSaysRawr Виж мнението
    Вместо да хейтвате можете да ми помогнете малко
    Ако искаш помощ - два шамара + никакви джобни + никакъв компютър + телефон отпреди 10 години с функция обаждане, смс и аларма. За неопределено време.

П.П. Никой не те хейтва. Все още сме учтиви и добронамерени.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф,оф,оф...и тва проблем баце...
    седи си на гъза и не се занимавай...вчерашни лапенца тръгнали да се разправят.
    maDamn

Ти какво точно искаш? Какво очакваш да правиш? Нали не си го харесвала, нямаш право да му се сърдиш като си намери друго момиче. Още повече, сега искаш пак да тича след теб ли? Остави момчето намира и аз не знам, както казаха по- нагоре, защо не е спрял да комуникира с теб веднага...

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Бий си два шамара.
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    два шамара
    Станаха общо четири шамара!

Еее стига де ! Какви шамари да си бия бее ! + Това не разбирам защо сметнахте веднага, че съм ревала заради него ! Всеки си има проблеми и се изпуска ! Пък и какъв ви е проблема с мен?! Дори не знаете що за човек съм и като съм направила някоя грешка всички ми се нахвърляте! Ситуацията е доста по-заплетена, отколкото го казвам !

Град
    София, България
    Оправдания, оправдания, шаляляля

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ами обясни по-добре тогава каква е. Оо

Според мен си макс на 12 и си много зле. Ако не си на 12, работата е отчайваща. Лиготии.

Град
    В мислите на хората
    Що за човек си вече ни е ясно. Що си ревнала не ни грее, врътката в случая е че си се сопнала като първата носачка в кокошарника. Шамарите са от баща ти за теб.

Ситуацията е заплетена само в малкото ти мозъче.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Станаха общо четири шамара!
    Малко са.

Оффф, ама вие наистина сте доста лоши. Авторката не знам защо си се натъжила, но определено това е явно началото на проблема. Твоята приятелка е сметнала, че завиждаш и се опитваш по някакъв начин да и го отнемеш. Онзи пък се е изнервил, че ревеш, пък си го скъсала. Между другото, ако не за друго по-горе са прави за това че не е трябвало да се съгласяваш само, защото не знаеш как да го отрежеш. Нищо де, грешки стават, но просто трябва да си по-внимателна и друг път да се научиш да режеш, защото определено поведението ти не е приятно (не ти, само поведението). Успех за напред.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мерси. Май само llikeliljon разбира самата ситуация ; // В смсл на всеки се случва да е неопитен понякога и да направи грешки. Все пак не съм имала много гаджета.

Град
    София, България
    Въобще не опира до неопитност и липсата на гаджета.

Женска злоба си е това.
    или..
    Женска лигня в случея
    .....извинявай за тона,но си се държала като кифла какво очакваш да ти се случи. По-добре се откажи и от 2мата не ги заслужаваш

Ъъъъ кои 2ма ?

и приятелката ти и момчето.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ъъъ...зле. Типично момичешка лигня. Някой си ти е ходил по гъза, зарязала си го , намерил си е по-яка пичка и ти си се сетила,че искаш внимание!? И не че го харесваш или нещо,просто те е яд ,че не си център на внимание. Преодолей го! Обясни му с думи прости ,че си била тъпа патка и че държиш на него като приятел,дори и да не е така... поне можеш да имаш нормални отношения с него.
    Аман от хора дет не знаят кво искат.
    maDamn

Нямам проблем с това , което мислите. В смсл всеки си има мнение.

Супер фен Аватара на djipsito
    Как очакваш дрисня да знае кво иска бе грейндж ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си