- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъсахме и се мразим
Ами значи историята е, че си бях гадже с едно момче, чието име ще запазя в тайна , който ме харесваше от доста време и ми предложи и аз му приех , защото не знаех как да го отрежа и после исках да го скъсам и направих това след седмица и половина. Та той ми се сърди малко, но му мина, защото не искаше да ме изгуби и като приятел. Бяхме си приятели известно време, излизахме заедно и т.н., но той много се сближи с едно момиче , което ми беше много близка приятелка. И, когато бяхме навън много се натъжих и се отделих от тях и се разплаках и те, обаче ме намериха и аз отказах да има кажа защо плачех и това момиче ми се разсърди и се разрева. Той отиде при нея и оттогава ме мрази и се обиждаме и се държим като смъртни вргове. Моля ви, кажете какво да правя. Много ми е неприятно и тъжно.
П.С: знам, че беше глупаво първоначално да сме гаджета, но не обичам да режа.
Айде да ми пуснеш в такъв случай? И после аз да те зарежда?
П.П. Дриймърката ме изпревари.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Вместо да хейтвате можете да ми помогнете малко
Бий си два шамара.
Сериозно? Какво очакваш да ти кажем?
1) когато някой те харесва и ти предложи, но ти не изпитваш същото към него, го ОТРЯЗВАШ. Сливи ли имаше в устата? Или просто искаше да си начешеш егото, а?
2) Момчето, след като е разбрало колко си зле, е решило да си пробва късмета другаде, с момиче което ще го оценява, и няма да го мотае около малкия си пръст.
3) Тъй като той е насочил вниманието си другаде, ти си се разсърдила, пуснала си сополи и лиги, защото видиш ли той вече не те харесва (а момчето е бил в пълното си право да не го прави. учудвам се че не е прекратил всички отношения с теб, след като така гадно и долно си го изиграла)
4) В заключение: сама си си виновна. Сега ще си сърбаш попарата.
П.П. Да не говорим колко детинско е да се обиждате и държите като цитирам, смъртни врагове. Трябва всички да пораснете, но най-вече ти, защото яко си осрала, без извинение, пейзажа!
Та, помогнах ти.
И ти си на 15, викаш? о.о
Заслужила си си го.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Dr. Gregory House
Оф,оф,оф...и тва проблем баце...
седи си на гъза и не се занимавай...вчерашни лапенца тръгнали да се разправят.
maDamn
Ти какво точно искаш? Какво очакваш да правиш? Нали не си го харесвала, нямаш право да му се сърдиш като си намери друго момиче. Още повече, сега искаш пак да тича след теб ли? Остави момчето намира и аз не знам, както казаха по- нагоре, защо не е спрял да комуникира с теб веднага...
Еее стига де ! Какви шамари да си бия бее ! + Това не разбирам защо сметнахте веднага, че съм ревала заради него ! Всеки си има проблеми и се изпуска ! Пък и какъв ви е проблема с мен?! Дори не знаете що за човек съм и като съм направила някоя грешка всички ми се нахвърляте! Ситуацията е доста по-заплетена, отколкото го казвам !
Оправдания, оправдания, шаляляля
Ами обясни по-добре тогава каква е. Оо
Според мен си макс на 12 и си много зле.Ако не си на 12, работата е отчайваща. Лиготии.
Що за човек си вече ни е ясно. Що си ревнала не ни грее, врътката в случая е че си се сопнала като първата носачка в кокошарника. Шамарите са от баща ти за теб.
Ситуацията е заплетена само в малкото ти мозъче.
Dr. Gregory House
Оффф, ама вие наистина сте доста лоши. Авторката не знам защо си се натъжила, но определено това е явно началото на проблема. Твоята приятелка е сметнала, че завиждаш и се опитваш по някакъв начин да и го отнемеш. Онзи пък се е изнервил, че ревеш, пък си го скъсала. Между другото, ако не за друго по-горе са прави за това че не е трябвало да се съгласяваш само, защото не знаеш как да го отрежеш. Нищо де, грешки стават, но просто трябва да си по-внимателна и друг път да се научиш да режеш, защото определено поведението ти не е приятно (не ти, само поведението). Успех за напред.
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Мерси. Май само llikeliljon разбира самата ситуация ; // В смсл на всеки се случва да е неопитен понякога и да направи грешки. Все пак не съм имала много гаджета.
Въобще не опира до неопитност и липсата на гаджета.
Женска злоба си е това.
или..
Женска лигня в случея
.....извинявай за тона,но си се държала като кифлакакво очакваш да ти се случи. По-добре се откажи и от 2мата не ги заслужаваш
![]()
Ъъъъ кои 2ма ?
Ъъъ...зле. Типично момичешка лигня. Някой си ти е ходил по гъза, зарязала си го , намерил си е по-яка пичка и ти си се сетила,че искаш внимание!? И не че го харесваш или нещо,просто те е яд ,че не си център на внимание. Преодолей го! Обясни му с думи прости ,че си била тъпа патка и че държиш на него като приятел,дори и да не е така... поне можеш да имаш нормални отношения с него.
Аман от хора дет не знаят кво искат.
maDamn
Нямам проблем с това , което мислите. В смсл всеки си има мнение.
Как очакваш дрисня да знае кво иска бе грейндж ?
Първоначално написано от antifashionshit