.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Еее стига де ! Какви шамари да си бия бее ! + Това не разбирам защо сметнахте веднага, че съм ревала заради него ! Всеки си има проблеми и се изпуска ! Пък и какъв ви е проблема с мен?! Дори не знаете що за човек съм и като съм направила някоя грешка всички ми се нахвърляте! Ситуацията е доста по-заплетена, отколкото го казвам !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SiyanaSaysRawr Виж мнението
    Еее стига де ! Какви шамари да си бия бее ! + Това не разбирам защо сметнахте веднага, че съм ревала заради него ! Всеки си има проблеми и се изпуска ! Пък и какъв ви е проблема с мен?! Дори не знаете що за човек съм и като съм направила някоя грешка всички ми се нахвърляте! Ситуацията е доста по-заплетена, отколкото го казвам !
    Заплетена ситуация, дръжки. История стара като света.
    Не знам колко зле трябва да си, че да се разревеш пред хората, после въпросната приятелка да реве и накрая да се обиждате като в детската градина. Ти смъртен враг знаеш ли какво е?
    Сама си си виновна, че си се подиграла с момчето и то сега предпочита друга. Не можеш да го съдиш. Това, което можеш да направиш, е да говориш с въпросната приятелка, да й кажеш, че съжаляваш за реакцията си и да продължите да сте приятелки. И стой възможно най-далеч от момчето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си