- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъсахме и се мразим
И аз си го задавам тоз проС въпрос.
maDamn
окей честно мислех че аз съм груба... няма смисъл от това. Тя си прави грешки...е не ги осъзнава но ще ги прави докато някоя от тях не и съсипе тотално живота. Ние и да я счупим от бои,подигравки и т н -все тая. Малка е-ще порастне(то не че аз съм кой знае колко голяма де)
Ебати обяснението, копеле. Трябва ли всяко изречение да започва с и !?
По темата - Ти си тъпа пикла.. drama queen !! Бий си два шамара, преди някой друг да ти ги забие. Нищо лично. Осъзнай се !
Не ни обяснявай как всеки си имал проблеми.Ти ако имаше някакви сериозни проблеми,нито щеше да правиш подобни простотии,нито да ти пука достатъчно за тях,че да пускаш тема във форум и да си я следиш.
И няма нищо общо с неопитност.И кьораво гадже да си нямала през живота си не е трудно да се сетиш,че е малоумно да тръгнеш с някого с идеята след седмица да му биеш шута,и че това май че е реален човек с чувства и може да му стане кофти.После пък като продължи напред,дай да се направим на много наранени и да поплачем.Нищо че не го харесваме и ако ни обърне малко внимание,пак красиво ще го отрежем.Той няма право да се вижда с други!Трябва да стои вечер сам в стаята си и да съзерцава твоя снимка пред изключения компютър.Точка.
Не знам какво можеш да направиш.Ако момчето е готино,може и да ти прости единичното изпълнение.Въпреки че за него е по-добре да не го прави.И при всички случаи трябва да решиш какво искаш,защото ако още не ти се е ядосал достатъчно,че да прекрати всички отношения с теб,ако продължиш така още малко и това ще стане.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Единственото, което разбрах е, че май нямаш абсолютна представа какво искаш. Хем не си имала чувства и си искала да се разделите, хем после той като хареса друга, започваш да плачеш. Ако смяташ, че си направила грешка и искаш тези хора като приятели им се извини. покани и двамата на кафе, кажи им, че са ти ценни като приятели и че съжаляваш, че си се държала толкова идиотски. Не виждам как по друг начин би могла да оправиш нещата.
Ти не знаеш какво искаш - ето това е проблема. Не можела да казва не, и не знам си какво. Когато един човек не ти харесва , го отрязваш, а не да го пазиш като резерва - видиш ли, ако не излезе друг, да се занимавам с него. Това са ти били намеренията на тебе. И точно , поради тая причина, си се разревала, когато си видяла, че той вече не те харесва. Аз отдавна, ако бях на негово място, бих прекратила ВСЯКАКВИ отношения с теб.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нещо не ти разбрах историйцата,ама нищо.. Какво искаш от нас? Да го накараме пак да те харесва? Еми,не става така,мойто момиче. Тренирай пред огледалото да казваш "не" и вече другия път да знаеш как да постъпиш.
Not sure if troll or very stupid![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Ти не знаеш какво искаш...
ПС: Пишете 2 шамара и от мен :Д
Знае какво иска. Да и тичат по гъза. И да си дига егото как някой я харесва пък тя е недостъпа. Не дай си боже вниманието да се обърне към друго момиче. Пф.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
10 шамара!
Някой друг да иска да раздава?![]()
Тва като наддаване стана.. ;д
Първоначално написано от antifashionshit
На къде отива този свят .... Това да не можеш да отказваш.... "ъъъъ?" хахаха...
Присъединявам се към шамарите![]()
Търпях ви, тръпях ви и нали съм мила н6 не казвам даже се съгласявам с вас, ама вие простоо.. зле сте бе ! Какво киснете във форумите по цял ден? Може би щото половината от вас си нямат животи ! Само няколко човека си изразиха мнението без да хейтват и ми дадоха съвет! Даже ми броите и шамарите ! Никакви шамари няма да си бия нито пък вие на мен ! Тая тема дори не е по истински случай, тоест е фейк щото зн какво правите ! Е така някой си поства тема с очакването някой да им даде добър съвет, а получават влушаване на ситуацията !
Не,нямаме си животи, за тва тъпи патки като теб ,идват тук да ни искат "съвети" аре бегай си гледай големи социален живот, в който за съжаление твое не си център на внимание!
Бегай на училище ,че на всичкото отгоре и неграмотно пишеш.Къв съвет искаш за "фейк" малоумния си проблем. Да ,2 шамара ще са ти най-добре...да се осъзнаеш,нищо никога не се върти около един човек,най-малко около пикла,която не знае кво иска.
ЧЕЗНИ!
maDamn
Ахахха обиденото камилче си фръцна опашката![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House