.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    20 шамара )
    Много ясно ,че когато всички ти казаха колко си зле ще кажеш,че темата е фейк,ама ти наистина какъв съвет искаш?!?
    Да дойдем да ти оправим живота ли?...повечето постове бяха груби,но са истина!
    Извод:Ще изядеш мнооого шамари

бебче...пак се лигавиш Тва че не сме ти приятелчета и не ти лижем дупенцето не ни прави "зле". Не си съгласна с мнението ни-е случва се. Не е лошо да помислиш защо 232489374983 човека ти казват че си МЕГА ЗЛЕ.
    сладки сънища :*

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от BreakingDawn Виж мнението
    20 шамара )
    Много ясно ,че когато всички ти казаха колко си зле ще кажеш,че темата е фейк,ама ти наистина какъв съвет искаш?!?
    Да дойдем да ти оправим живота ли?...повечето постове бяха груби,но са истина!
    Извод:Ще изядеш мнооого шамари
    По първия ред съм ужасно съгласен, даже щях да го пиша ;д
    Ама виж за втория не съм съгласен. Той живота й не е зле. Просто е малко тъпо лапе, за което това се вижда като "КРАЯ НА СВЕТА". О Ожас !!!! Истината е, че ако продължава да е толко' тъпо парче наистина ще й се наложи някой да й оправя живота, но нека не бъда толко' краен.
    А т'ва с шамарите вече става банално

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от SiyanaSaysRawr Виж мнението
    Търпях ви, тръпях ви и нали съм мила н6 не казвам даже се съгласявам с вас, ама вие простоо.. зле сте бе ! Какво киснете във форумите по цял ден? Може би щото половината от вас си нямат животи ! Само няколко човека си изразиха мнението без да хейтват и ми дадоха съвет! Даже ми броите и шамарите ! Никакви шамари няма да си бия нито пък вие на мен ! Тая тема дори не е по истински случай, тоест е фейк щото зн какво правите ! Е така някой си поства тема с очакването някой да им даде добър съвет, а получават влушаване на ситуацията !
    Taка, искам да прочетеш внимателно каква ГЛУПОСТ си написала.
    Първо, шамарите, да, заслужаваш ги ! Минимум 2 !
    Второ, обясняваш ни как си 'нямаме животи' и 'киснем във форумите по цял ден' и в същото време ни казваш как темата била 'фейк'. Миличка, колко отегчена и сад-нала трябва да си за да пишеш 'фейк' тема ?
    Така, след това, въпреки че ни казваш, че темата и 'фейк' продължаваш да ни се обясняваш как си писала с очакване за добър съвет, а ние сме били влОшили ситуацията. Напротив, ние я ти я подобрихме.
    Темата ти, 'фейк' или не в страшно малоумна, а ти самата си АДСКИ ТЪПА.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SiyanaSaysRawr Виж мнението
    Еее стига де ! Какви шамари да си бия бее ! + Това не разбирам защо сметнахте веднага, че съм ревала заради него ! Всеки си има проблеми и се изпуска ! Пък и какъв ви е проблема с мен?! Дори не знаете що за човек съм и като съм направила някоя грешка всички ми се нахвърляте! Ситуацията е доста по-заплетена, отколкото го казвам !
    Заплетена ситуация, дръжки. История стара като света.
    Не знам колко зле трябва да си, че да се разревеш пред хората, после въпросната приятелка да реве и накрая да се обиждате като в детската градина. Ти смъртен враг знаеш ли какво е?
    Сама си си виновна, че си се подиграла с момчето и то сега предпочита друга. Не можеш да го съдиш. Това, което можеш да направиш, е да говориш с въпросната приятелка, да й кажеш, че съжаляваш за реакцията си и да продължите да сте приятелки. И стой възможно най-далеч от момчето.

Голям фен
    просто парче си

Да не ти пука как те обиждат всички тук.
    Постъпила си глупаво и не си права .
    Т'ва стига ?

хората трябва да се научат да поемат отговорност за действията и постъпките си .. ТИ си виновна, за ВСИЧКО, което се е случило между вас и за това, че нещата са се развили по този начин .. като пораснеш някой ден, тия детски истории, заради, които ревеш сега, ще ти се струват смешни

Ти си си виновна.Само не разбрах сега харесваш ли го или ? Не може да тръгваш с някого,просто защото не си успяла да го отрежеш! Вземи си поука и не прави повече такива тъпи грешки!

Оххх... смешка.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Ако беше на мястото на момчето дали нямаше да се мразиш ,А?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си