- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем
Здравейте , Приятели ! Та историята и проблема са следните ..
Значи по принцип се възбуждам супер много и не вярвах,че ще имам този проблем.За първи път решихме с гаджето ми да го направим и аз го исках,малко се притеснявах,но лесно се отпуснах и на двамата ни е за първи път,но не бяхме притеснени.Процедурата с отварянето мина супер леко и лесно,с което съм щастлив,че нямаше никакви проблеми.Та стигам до проблема,който е по мойта част.Значи гаджето ми ме възбужда супер много и проблема не е в нея,макар че тя мисли това,но когато си го надървя и дойде момент до половия акт ми спада веднага.След това тя ме стимулира,отново ми се надърва,слагам кондом,но веднага ми пада,от което се почувствах много тъпо,както и тя.Не знаех какво да направя и решихме да пробваме без презерватив.Вкарах го леко,но да кажем след 5-10 секунди отново ми беше спандал до минимум и се изнервих .. не мисля ,че проблема ми е на писхическа основа,не се притеснявах толкова много,но не знам сега какво да направя,ако и другия път е така.На 16 съм и не искам да взимам разни хапчета като виагра и тем подобни да се съсипвам.Ако може за съвет,ще съм ви изключително благодарен.![]()
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
Всичко е на психологическа основа, не се притеснявай. Кажи и да започне първо малко с френска ,евентуално, и тогава да пристъпите към съществената част.
maDamn
Доста френса ми прави и се целувахме и т.н. .Не знам от къде ми е проблема , а също така презервативите ме дразнят и ми спада от тях,а без тях секса не е безопасен .. :Х
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
други мнения ?
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
Ходим от 5 месеца , тя е супер,супер красивта,едва ли не може да има всеки,не го казвам да се хваля,но е много готина и е секси и я обичам страшно много.Под обичам не рабзирайте,че и гледам еди какво си и мисля само за това.Минали сме много трудности,препядствия,дни без да се виждаме,много доверие сме си гласували и двамата сме изключително свястни и проблема не е в нея .. и аз не знам . А някой може ли да ми каже преди секс някакви храни,които възбуждат или нещо по-така , но да не е сложна химия или хапчета със странични ефекти ?
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
не преяждай.
На мен ми действа шоколада(предполагам и на момчетата)
червено вино...
Бъди спокоен.
Искай я пак и пак и пак иии пак.
Мерси много , а има ли вариант да пия някакви таблетки на билкова основа,които ще ме отпуснат и ще ми го задържат продължително време надървен и да мога да осъществя половия акт,след което ще се отпусна доста и психическата атака ще отмине и да попитам за моите години нещо дребно и не много скъпо преди секс ?
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
това е труден въпрос сори не мога да помогна но на мен шоколад ми действа и държи ерекцията повече (черен шоколад)
Има хомеопатични медикаменти срещу притеснение, но е против правилата на форума да ти предпиша нещо.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ох и на мен ми е трудно и не мога да го разбера това с презерватива , в максимална ерекция съм и като го сложа изведнъж ми спада и ще го правим без явно .. а това си е руска рулетка и не искам, за това търся нещо , което да ме възбуди до край и да ме държи , за да го сложа тоя скапан кондом:X :X оф кво се смея и аз вече
![]()
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
И при мене беше така, а приятелят ми попринцип няма проблеми с ерекцията, но тогава просто така се случи ли, не знам. Когато почваше да слага презерватива и му падаше. Ноо на следващия път всичко беше ок, така че спокойно.
Дръж главата горе... това че се притесняваш само влошава ситуацията! Отпусни се и мисли единствено за мига това ти препоръчвам аз![]()
Прочети в нета кои храни действат като афродизиак и не се занимавай с никви странни медикаменти. На 16 си........ Не се притеснявай и не мисли, че пак ще ти падне или "Ами ако пак ми падне..."
Просто се отпусни и се наслаждавай, то само ще стане. Нормално е да ги има тия моменти, ама тва и гаджето ти трябва да го разбира и да ти показва, че НП, иначе сигурно спичаш още повече.
Първоначално написано от antifashionshit
а принципно, доколкото знам, козето, овчето и биволското мляко помагат за проблеми с ерекцията![]()
Ами мога да ти кажа за един чай , съвсем сериозно (макар че половината форум ще се напикае да се смее) и аз имах такъв проблем отначало и не знаех кво да правя и един мой "приятел" е силна дума , да кажем познат , ми каза рецептата съвсем като на шега (и то въобще не относно моя проблем) даже ми каза "Ако няма кво да е*еш по добре не го прави че после ще се скъсаш от чикий"
значи самият чай (м/у другото ще ти е по джоба 100 процента)
зимаш 100 грама целина и береш листата слагаш го в джезве или там квот имаш
и го вариш е това за 10 минути (прецеждаш го) и го пиеш.. след което изяждаш тва дет е "Стъблото" на целината (дет отначало ти остана) и накрая.. хапваш 1-2 стръкчета макданоз .. Ефекта е гарантиран...
На Мен лично мн ми помогна "се едно си с спрей за задържане"
правиш го примерно 30 мин преди да останете самички с приятелката и си готов
надявам се съм помогнал! ако го опиташ пиши после как е минало
После Драс но1: Въобще не се Базикам!
После Драс но2: Сериозно не го прави ако няма да ебеш после ще ходиш надървен 2 часа!![]()
Отпусни се.
И пробвайте още веднъж.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥