Здравейте , Приятели ! Та историята и проблема са следните ..

Значи по принцип се възбуждам супер много и не вярвах,че ще имам този проблем.За първи път решихме с гаджето ми да го направим и аз го исках,малко се притеснявах,но лесно се отпуснах и на двамата ни е за първи път,но не бяхме притеснени.Процедурата с отварянето мина супер леко и лесно,с което съм щастлив,че нямаше никакви проблеми.Та стигам до проблема,който е по мойта част.Значи гаджето ми ме възбужда супер много и проблема не е в нея,макар че тя мисли това,но когато си го надървя и дойде момент до половия акт ми спада веднага.След това тя ме стимулира,отново ми се надърва,слагам кондом,но веднага ми пада,от което се почувствах много тъпо,както и тя.Не знаех какво да направя и решихме да пробваме без презерватив.Вкарах го леко,но да кажем след 5-10 секунди отново ми беше спандал до минимум и се изнервих .. не мисля ,че проблема ми е на писхическа основа,не се притеснявах толкова много,но не знам сега какво да направя,ако и другия път е така.На 16 съм и не искам да взимам разни хапчета като виагра и тем подобни да се съсипвам.Ако може за съвет,ще съм ви изключително благодарен.