- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И аз съм една... ама ако може и за някъв съвет
Не се прави на недостъпна! Може да го изтълкува грешно и да реши, че не се интересуваш от него, а и да се насочи в друга посока (не към теб). В горния коментар пише "НО, всеки човек иска това, което не може да има и колкото повече не може да го има, толкова повече го иска." Това ще важи в твоя случай, ако той е имал някакви чувства към теб. Но и тогава си е рисковано - всеки човек реагира по различен начин - така че те съветвам да не рискуваш с прекаленото правене на недостъпна. Щом е споделил, че няма нужда от гадже, значи или те е усетил и иска да те откаже, преди да си опитала, за да не страдаш напразно на края, или просто наистина го е мислил. Ако е второто, просто му показвай, че имаш чувства към него, омай го, както си знаеш. Но недей да прекаляваш - това може да го накара да се отдръпне.
За въпроса дали да му, мога да кажа, че няма да разбереш какво ще стане, докато не опиташ. Ако не вземеш ножа, няма да се порежеш, но няма и да си направиш сандвич. И все пак, не му казвай директно, ако смяташ да го направиш.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))