Заедно съм с приятеля си от януари.Уж всичко вървеше добре и се наложи да си сменим телефоните за малко,при което аз естествено почнах да си се ровичкам в съобщенията (всичко стана набързо и той нямаше време да си ги изтрие).Попаднах на много смс-и от бившата му в един от които тя му пише,че още го обича и го пита какви чувства има той към мен и той и е казал,че не е нейна работа;в друг му пише,че няма да му се мярка пред погледа повече защото така щяло да е най-добре и за тримата и не иска аз да бъда наранена;той и е писал,че не може просто така да ме зареже и че ако те двамата тръгнат отново на нея след някой месец пак щяло да и омръзне.. Общо взето не знам какво да правя в момента,чудя се дали не е оставил пък нарочно смс-ите за да ги прочета и съответно на него един вид да му е по-лесно като скъсаме..от друга страна пък ако искаше да е с нея можеше да ме зареже и да си е с нея и примерно нямаше почти всеки ден да изминава 9 км за да ме види.И не знам как да постъпя,в момента.Постоянно някакви мисли ми минават през главата.Не мога да кажа,че го обичам,но пък ми пука за него..