.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Unhappy мисля,че съм бременна!

Миналата седмица правих секс за пръв път..без презерватив. Приятелят ми не се изпразни в мен ..и аз след това се изпишках ..на следващия ден ми се гадеше..и продължава ;/ стана по-зле..кръста ме боли ..гърдите ме болят и не мога да спя нормално .. Цикълът го няма..обикновено идва от 21 до 24 ..притеснавам се..на 15 съм,не ме съдете за възрастта..почувствах се готова и го направих искам да попитам колко струва един тест за бременност? Очаквам компетентни и сериозни отговори,а не нападки и обиди! Благодаря предварително
    един човек, а всъщност всичко ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Това че си се изпишкала не означава нищо. Не пикаеш с вагината си.

Тест струва около 3лв май беше. Кога го направихте? В овулация ли беше тогава? Не мисля че си бременна. Това което описваш са симптоми и на ПМС, а менструацията ти и без това трябва да дойде. Изчакай, сигурна съм че до ден два ще се появи.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    виж дали си била в овулация тогава се притеснявай

Мега фен Аватара на TheBeliever
    След като е правила секс миналата седмица, а очакваната менструация е тази седмица, няма как да е била в овулация.

Авторке, не си бременна. Този път. С какъв акъл тръгваш да правиш секс без предпазни средства на 15 години?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    София, България
    Ако цикълът и не е редовен, въобще не трябва дори да смята овулация. И все пак овулацията, макар и в рядки случаи, може да се измести.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    След първия път е нормално да ти закъснее. Пак ще се повторим,потретим и не знам си още колко пъти ще кажем: правете секс с презерватив. Нямаш редовен цикъл ,малка си и не можеш да разчиташ на пресмятане на овулацията. Тогава с къв акъл му даваш без презерватив?! Забравих, ти си малка и не можеш на кажеш "НЕ" , защото после,ако не дай Боже е станал гаф, ти ще го носиш тва дете, а не той.
    Ходи си купувай тест ,шанс има ,но все си мисля ,че ти закъснява щото ти е било за първи път.
    maDamn

Мерси за отговорите! Забравих да добавя,че имам бяло течение,и че ям,като прасе ...
    един човек, а всъщност всичко ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кога ти дойде последната менструация, кога ТОЧНО беше рисковия акт и откога имаш течение? Сърбеж/подуване/зачервяване/парене при уриниране имаш ли? Какви ТОЧНО са цвета и консистенцията на това течение?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Щом е било миналата седмица, едва ли си била в овулация..... Това, че си се изпишкала с нищо не ти помага ... Недей да се шашкаш.. Симптомите на бременност ако не се лъжа не идват чак толкова бързо, а и същите ги има и при ПМС-а ... така че вероятно просто предстои да ти дойде...

Течението може да се дължи от друга страна на много работи .. Настинала ли си ? ... може и заради това, че не сте ползвали презерватив и ти е било първи път, някакво замърсяване или нещо такова... Може и от инфекция да е.. Имаш ли някакви проблеми при уриниране, някакъв сърбеж или нещо такова ?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не мисля, че си била в овулация, щом тея дни трябва да ти дойде, но повече недей без презерватив! А това което описваш са симптоми, че ще ти дойде скоро. И да знаеш, че пикаенето няма нищо общо със забременяването
    Цената на теста е около 3 лева, зависи от града от който го купуваш и марката. Във Варна например surechek е 3,50лв.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Принципно симптомите на бременност са такива и като при ПМС, така че най - вероятно ще ти дойде и няма защо да се притесняваш.

Иначе редовен цикъл ли имаш или ?

Тестът за бременност варира от 4 - 6 лв. Прави се след 2 седмици от рисковия полов акт или след закъснението, тогава резултата е най - сигурен.

И следващия път с презерватив. Не можеш да разчиташ на това, че не е свършвал в теб - тъй като си има предеакулационна течност, от който също , макар и малка, има вероятност да се забременее.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на draid
    Кога по дяволите ще си набиете в глупавите глави, че ПИКАЕНЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС ЗАБРЕМЕНЯВАНЕТО. Не мога да повярвам, че има толкова малоумни хора, които смятат, че след секс, щом са пикали са безсмъртни вече. Яйцеклетката не е в пикочният мехур, набийте си го в главите. Секс без презерватив щом правите , при положение, че нямате никакъв опит, ще си носите последствията, аман от прости хора.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Психирала си се, мойто момиче. "Симптомите" които описваш са симптоми при бременност, но се появяват най-рано в първата половина на втория двуместър. Което значи, че сама си натрапваш такива мисли в главата, защото си наясно, че не е редно да правиш секс без презерватив. При някои момиченца описаните от теб неща се водят и като предменструален синдром, така че може и това да е. Не си бременна. Дишай спокойно. Ти още нямаш и закъснение. Ако цикъла ти е редовен, можеш да го смяташ за закъснял след 25.

Симптомите, които описваш, най-често възникват поне месец след забременяването, не на първата седмица. Едва ли си бременна. Все пак използвайте презерватив следващия път, за да няма фал

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    може би просто си въобразяваш..
    а и... ти да не си полудяла? не стига че ти е за пръв път ами и без презерватив...
    ВИНАГИ ползвай предпазни мерки..

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Честито като се роди да почерпиш !
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен Аватара на babati
    На следващия ден ти се е гадело на психическа основа...

====
    Интересно ще е ако знабременееш от плацебо. И следващия път си намери мъж на над 19, а не идиотче, което се празни в теб и те кара да пишкаш за да не забременееш. Между другото и на мен винаги ми е било зор да свърша в някоя, но не съм толкова тъп. Момиче си и можеш да прецениш кога едно момче е дебилно. С такива само с презерватив. Ако ти пречи презерватива си подбирай връзките. Надявам се да ти се е разминало. Не се забременява чак толкова лесно между другото (но това не е гаранция, че няма да стане)
    Последно редактирано от babati : 06-05-2012 на 12:15

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    как ше го кръстиш?
    то густо, то пусто

Повече от фен Аватара на babati
    Цитирай Първоначално написано от Joc Виж мнението
    как ше го кръстиш?

Стига брат. На 15 е. Не я тормози.

1во - не е възможно да ти се гади от бременност толкова бързо.
    2ро - принципно е малък процента да забременееш от 1я си път, но все пак има вероярност.
    3то - какво като си се изпишкала!?

Следващия път с презерватив и повече акъл. =)

Не се притеснявай нищо ти няма повечето ти е внушение всеки организъм си е различен това, че не ти идва е защото ти е сефте и не се НИЩО ТИ НЯМА!!!

Хорааа...презервативи не се ползват само, за да не забременееш.. те предпазват от всякакви венерически болести , които твоят приятел може да ти предаде....тъй че не му позволявай да праавите секс без такъв..

едва ли си бременна..симптомите не започват толкова бързо, според мен всичкото тва е заради менструацята ти... + това на 15 цикълът ти е нередовен .. тъй че ако ти закъснее не се шашакай

Мило момиче, симптомите за бременност, като гадене, виене на свят и т.н се появяват в по-късен етап. Според мен няма поводи за притеснение. Още е много рано за тест за бременност, те отчитат най-точно 1 седмица след закъснението на цикъла, ако се интересуваш от цената - 3 - 4 лв. е.
    Към всички многознайковци - няма как да определи, кога и е била овулацията, по простата причина, че тя се променя всеки месец, може да съвпадне дори и с цикъла.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ако имате фейсбук, харесайте ОБИЧАМ ВИЦОВЕ - http://www.facebook.com/obichamvicove?ref=tn_tnmn

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от eminem213 Виж мнението
    1во - не е възможно да ти се гади от бременност толкова бързо.
    2ро - принципно е малък процента да забременееш от 1я си път, но все пак има вероярност.
    3то - какво като си се изпишкала!?

Следващия път с презерватив и повече акъл. =)
    Нямаш си идея колко момичета забременяват при първия си път ако не са се пазили.

Град
    София, България
    ^ Точно. Това че е било първия и път, не означава че шанса да е бременна се смалява, ако примерно и беше 100-я и път.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си