.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Толкова е красива, че като я гледам се депресирам и комплексирам.... НиЛо'

Николета Лозанова, не ми пука, че има силикон, стои и яко! Страхотен тен, страхотна фигура перфектен пясъчен часовник, страхотно лице, гърди...
    постоянно се комплексирам като я гледам На вас как ви действа?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Никак не ми действа. Като се комплексираш защо я гледаш?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Намерила от коя да се комплексира... но всеки си има идоли ...дох.
    Къв е смисъл да се комплексираш?! гНило не е образец за това как трябва да изглежда една млада жена,но тва си е мое мнение. Стани такава каквато ти искаш да си,както ти искаш да изглеждаш,не по чужд модел.
    maDamn

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Е,много е тъпо как ей такива фалшификати като Николета Лозанова съзнателно и несъзнателно карат момичетата и жените да се комплексират,като се сравняват с нея. ХОРА,разберете,че тя половината(да не кажа цялата) е изкуствена,не преувеличавам-носът,скулите,тенът,силико ът,косата,снимките,дори лъже,че е без грим,когато не си е слагала сенки или спирала,ама иначе цялото лице и е варосано с фон дьо тен и пудра и хората наистина мислят,че е без грим.. Не казвам,че е грозна,има красиво лице,но за съжаление,не е нейното,а не доктор Енчев. Такива като нея въобще да не са ти пример за красота,че дори и подов за комплексиране!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Айде, айде. Понеже половината филмови звезди не са с по 10 пластични операции.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Човек, ще бъда честна - на мен ми е грозна. Съвсем сериозно.

http://media.snimka.bg/3803/013861118.jpg?r=0

Освен че е кафява, просто не виждам нищо красиво или дори симпатично в нея, като изляза на улицата виждам доста по-приятни на вид хора.

Тук изглежда добре в лице, макар и леко вулгарно:

http://media.realitatea.net/multimed...7_76109100.jpg

Та на двете снимки няма нищо общо. На втората яко е играла някоя дигитална програма.
    Последно редактирано от BlackMeow : 05-23-2012 на 13:41
    Das Feuer liebt mich

Повече от фен Аватара на kotenciiity
    На мен не ми харесва само заради силикона и за дето открадна Валери Божинов от Алисия но иначе е готина мацка

Супер фен Аватара на scrooper
    Хубава е, ама чак пък толкова...
    Авторке, ти вместо да се комплексираш, вземи да се амбицираш. Стягай се, с комплекси и гледане в чуждата паница нищо не се постига, освен ако целта в живота ти не е да се самосъжаляваш
    always late but worth the wait!

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Не трябва да имаш комплекси
    Това мислене ще ти навреди

Мхм, комплексирам се, че нямам толкова мааалко мозък, колкото тя има

Супер фен Аватара на lubovvv
    Не е зле на вид, ама е като пластмасова куха кукла
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Голям фен Аватара на SWT
    Хубава е да,но е мнооого изкуствена,не трябва да се комплексираш всеки е красив по негов си начин )

пфф тази само за е*ане става... взими си харесай някоя дето чисти и готви и най-важното - не ти пречи да си гледаш мача с приятелите на по биричка

Тц тц тц, направо се чудя как не съм взела да се комплексирам и аз от тая изкуствена и силиконова "хубавица", шпаклована обилно с фон дю тен и разни други помади. Супер изкуствена ми е, да не кажа, че и ми е леко грозна според представите ми за красиво.

http://blife.bg/article-14388 - да,хубава е,но не го е постигнала по естествен път.Затова не се комплексирай.Преди е била просто едно средностатистическо момиче,дори и чар е нямала.Операциите са я направили красива.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ама и ти си намерила от кого да се комплексираш

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на babity
    Не бива да се комплексираш от такива създания. Ако някое обикновено момиче разполага с нейните средства и се е подложило на всички процедури, на които Лай Но се е подлагала, най - вероятно ще изглежда милиарди пъти по - добре. Просто тази е прекалено изкуствена. И като визия, и като поведение. А самият факт колко н-та употреба е, е още по - отблъскващ.

А ако т'ва харесване и идеализиране на въпросната идва от мъжка страна, мога да те уверя, че тези, които най - много точат лиги по такива изкуственячки, в реалния живот те обикновено се хващат с много посредствени и невзрачни момиченца. Много е хубаво да се стремиш да осъвършенстваш външния си вид, да искаш повече и повече, но трябва да си наясно, че перфектни хора няма и това е едно от най - хубавите неща на света.

Сложи си и ти силикон и няма да се комплексираш..!!

И от кога този типът тен "препечена филийка" стана перфектен и невероятен? о.о
    Тоя тип мадами са ми толкова противни, че не е истина....
    А по принцип и аз се радвам на изкуствената красота, но в България имам чувството, че усилията ни са насочени в грешната посока.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    А самият факт колко н-та употреба е, е още по - отблъскващ.
    Точно. Дори да беше адска красавица по природа и да нямаше грам намеса по нея, пак щеше да е противен фактът, че ... (да се изразим културно) е спала с половин България. А в очите на един мъж това далеч не е предимство.

Виж снимките тук

Дай ми 1/3 от средствата, с които разполага тая на месец и ще съм доста по-красива (и истинска) от нея. И нормалните мъже няма да гледат на мен като на долен курволяк.

Че то тя била по-хубава преди да се "разкраси"....
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Пловдив
    Сигурно сега ще се повторя с горните мнения, но наистина няма причина да се комплексираш и то точно от тази "красота неземна". Да, красива е, но всичко е изкуствено. Просто прекалено много шум се вдигна около нея.
    Може и със злато да се облече цялата, но нали знаеш, че миналото няма как да се забрави или изтрие... Сещаш се за какво говоря.
    Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'

Благодаря ви за насърчаването и подкрепата! ПРАВИ сте, всички до един!
    Тя е изкуствена, направило ми е впечатление, че много пъти съм я бъркала с други момичета, припознавала съм се и като се загледам - ами да, те имат силикон, същият грим като нея и дрехи и стават еднакви. Сигурна съм, че която и от вас да набарам и да я сложа под ножа и помадите ще стане Николета Лозанова 2. Но това не е красотата, тя е изкуствена, всичко й е пипнато, няма нищо естествено. Глупачката открадна чуждия мъж, този пък заряза жена си с детето, сега му роди и нея сигурно ще зареже и тя ще си ближе раните.... да я питаш за какво и беше това дете - да го направи като нея....

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    А ако т'ва харесване и идеализиране на въпросната идва от мъжка страна, мога да те уверя, че тези, които най - много точат лиги по такива изкуственячки, в реалния живот те обикновено се хващат с много посредствени и невзрачни момиченца. Много е хубаво да се стремиш да осъвършенстваш външния си вид, да искаш повече и повече, но трябва да си наясно, че перфектни хора няма и това е едно от най - хубавите неща на света.
    Тук съм адски съгласна.
    Но е факт, че Николета Лозанова е много красива [по някакъв изкуствен начин]. Това обаче не значи, че аз искам също са съм красива по този начин. На мен не ми допада тази красота.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    За мен пък дори не е красива/привлекателна. Все пак всеки си има вкус. Аз например се възхищавам на моделите от Victoria's Secret. За мен те са по-близо до идеала за красота, но дори когато гледам тях по никакъв начин не се комплексирам, даже напротив. А Николета ми действа отблъскващо просто.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си