- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Толкова е красива, че като я гледам се депресирам и комплексирам.... НиЛо'
Николета Лозанова, не ми пука, че има силикон, стои и яко! Страхотен тен, страхотна фигура перфектен пясъчен часовник, страхотно лице, гърди...
постоянно се комплексирам като я гледамНа вас как ви действа?
Никак не ми действа. Като се комплексираш защо я гледаш?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Намерила от коя да се комплексира... но всеки си има идоли ...дох.
Къв е смисъл да се комплексираш?! гНило не е образец за това как трябва да изглежда една млада жена,но тва си е мое мнение. Стани такава каквато ти искаш да си,както ти искаш да изглеждаш,не по чужд модел.
maDamn
Е,много е тъпо как ей такива фалшификати като Николета Лозанова съзнателно и несъзнателно карат момичетата и жените да се комплексират,като се сравняват с нея. ХОРА,разберете,че тя половината(да не кажа цялата) е изкуствена,не преувеличавам-носът,скулите,тенът,силико ът,косата,снимките,дори лъже,че е без грим,когато не си е слагала сенки или спирала,ама иначе цялото лице и е варосано с фон дьо тен и пудра и хората наистина мислят,че е без грим.. Не казвам,че е грозна,има красиво лице,но за съжаление,не е нейното,а не доктор Енчев. Такива като нея въобще да не са ти пример за красота,че дори и подов за комплексиране!
Айде, айде. Понеже половината филмови звезди не са с по 10 пластични операции.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Човек, ще бъда честна - на мен ми е грозна. Съвсем сериозно.
http://media.snimka.bg/3803/013861118.jpg?r=0
Освен че е кафява, просто не виждам нищо красиво или дори симпатично в нея, като изляза на улицата виждам доста по-приятни на вид хора.
Тук изглежда добре в лице, макар и леко вулгарно:
http://media.realitatea.net/multimed...7_76109100.jpg
Та на двете снимки няма нищо общо.На втората яко е играла някоя дигитална програма.
Последно редактирано от BlackMeow : 05-23-2012 на 13:41
Das Feuer liebt mich
На мен не ми харесва само заради силикона и за дето открадна Валери Божинов от Алисияно иначе е готина мацка
![]()
Хубава е, ама чак пък толкова...
Авторке, ти вместо да се комплексираш, вземи да се амбицираш. Стягай се, с комплекси и гледане в чуждата паница нищо не се постига, освен ако целта в живота ти не е да се самосъжаляваш![]()
always late but worth the wait!
Не трябва да имаш комплекси
Това мислене ще ти навреди
Мхм, комплексирам се, че нямам толкова мааалко мозък, колкото тя има![]()
![]()
![]()
Не е зле на вид, ама е като пластмасова куха кукла
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Хубава е да,но е мнооого изкуствена,не трябва да се комплексираш всеки е красив по негов си начин)
пфф тази само за е*ане става... взими си харесай някоя дето чисти и готви и най-важното - не ти пречи да си гледаш мача с приятелите на по биричка![]()
Тц тц тц, направо се чудя как не съм взела да се комплексирам и аз от тая изкуствена и силиконова "хубавица", шпаклована обилно с фон дю тен и разни други помади. Супер изкуствена ми е, да не кажа, че и ми е леко грозна според представите ми за красиво.
http://blife.bg/article-14388 - да,хубава е,но не го е постигнала по естествен път.Затова не се комплексирай.Преди е била просто едно средностатистическо момиче,дори и чар е нямала.Операциите са я направили красива.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ама и ти си намерила от кого да се комплексираш![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не бива да се комплексираш от такива създания. Ако някое обикновено момиче разполага с нейните средства и се е подложило на всички процедури, на които Лай Но се е подлагала, най - вероятно ще изглежда милиарди пъти по - добре. Просто тази е прекалено изкуствена. И като визия, и като поведение. А самият факт колко н-та употреба е, е още по - отблъскващ.
А ако т'ва харесване и идеализиране на въпросната идва от мъжка страна, мога да те уверя, че тези, които най - много точат лиги по такива изкуственячки, в реалния живот те обикновено се хващат с много посредствени и невзрачни момиченца. Много е хубаво да се стремиш да осъвършенстваш външния си вид, да искаш повече и повече, но трябва да си наясно, че перфектни хора няма и това е едно от най - хубавите неща на света.
И от кога този типът тен "препечена филийка" стана перфектен и невероятен? о.о
Тоя тип мадами са ми толкова противни, че не е истина....
А по принцип и аз се радвам на изкуствената красота, но в България имам чувството, че усилията ни са насочени в грешната посока.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Точно. Дори да беше адска красавица по природа и да нямаше грам намеса по нея, пак щеше да е противен фактът, че ... (да се изразим културно) е спала с половин България. А в очите на един мъж това далеч не е предимство.
Виж снимките тук
Дай ми 1/3 от средствата, с които разполага тая на месец и ще съм доста по-красива (и истинска) от нея. И нормалните мъже няма да гледат на мен като на долен курволяк.
Че то тя била по-хубава преди да се "разкраси"....
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Сигурно сега ще се повторя с горните мнения, но наистина няма причина да се комплексираш и то точно от тази "красота неземна". Да, красива е, но всичко е изкуствено. Просто прекалено много шум се вдигна около нея.
Може и със злато да се облече цялата, но нали знаеш, че миналото няма как да се забрави или изтрие... Сещаш се за какво говоря.
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
Благодаря ви за насърчаването и подкрепата! ПРАВИ сте, всички до един!
Тя е изкуствена, направило ми е впечатление, че много пъти съм я бъркала с други момичета, припознавала съм се и като се загледам - ами да, те имат силикон, същият грим като нея и дрехи и стават еднакви. Сигурна съм, че която и от вас да набарам и да я сложа под ножа и помадите ще стане Николета Лозанова 2. Но това не е красотата, тя е изкуствена, всичко й е пипнато, няма нищо естествено. Глупачката открадна чуждия мъж, този пък заряза жена си с детето, сега му роди и нея сигурно ще зареже и тя ще си ближе раните.... да я питаш за какво и беше това дете - да го направи като нея....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
За мен пък дори не е красива/привлекателна. Все пак всеки си има вкус. Аз например се възхищавам на моделите от Victoria's Secret. За мен те са по-близо до идеала за красота, но дори когато гледам тях по никакъв начин не се комплексирам, даже напротив. А Николета ми действа отблъскващо просто.![]()