- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?!...
Аз съм бисексуална. Това си го знам от доста време, но ме е срам да си го призная. Помогнете ми плс!! .. Попринцип повечето момичета (като мен ;д) не си го признават и така не се знае дали и те си падат по момичета! Ако харесвам едно момиче- как да и го кажа? Страх ме е как ще реагира тя! Ами ако се отврати от мен?!!! .. тъй като във форума прочетох че има доста "бисексуални" момичета, искам да ви попитам как действате?! може и за примерче да ми дадете някои историйки!![]()
![]()
![]()
Безсмислено е да се срамуваш от това, което сама си избрала за себе си. Вярно е, че не всички са такива, а различните тая държава не се приемат ... лесно... //
Иначе не знам какво бих направила, ако бях на твое място. Може би първо щях да се уверя, че и тя има такива наклонности , като моите и тогава бих действала. Не бих рискувала направо да й го призная и след това целия град да разбере това.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
г/д разбрах! ;д но как да се уверя че тя също е обратна (или би..)![]()
Отлично те разбирам. В момента дори аз самата съм в такава ситуация, влюбена в момиче. (:
Да ти кажа честно, по-добре наистина се увери, че и тя има същите чувства или поне е бисексуална, иначе ще страдаш много, личен опит. (:
Не дей да избързваш да й казваш, на мен ми отне 2 месеца преди да й споделя, така че не бързай.
Някои момичета са доста уверени в това, аз лично не съм, дори не съм и предполагала, че мога да се влюбя в момиче или пък, че съм бисеклуална, но ето, че стана. И аз точно като теб си задавах същите въпроси, 'ами ако се отврати от мен', 'ако каже на всички' и т.н. Няма как да си 100% сигурна, че няма да стане, повечето момичета са кучки, това е факт. Ако ти е истинска приятелка обаче, ще го приеме добре. (:
Относно това как да разбереш дали и тя е би, недей да я питаш директно, дори и да е може и тя като теб да се срамува и да не ти каже, сближете се първо, контактувайте повече, излизайте заедно, накрай я да се чувства комфортно с теб, говорете си на тази тема, питай я 'уж между другото' въпроси като 'би ли имала връзка с момиче?' ' какво мислиш за бисеклуалните' и така. (:
Пиши ми на лично, ако искаш да питаш още неща, ще се радвам да помогна. ((((:
не знам в коя част на бг живееш, но в моята това вече не е табу и няма нито по-специално отношение, нито невярващи физиономии при казване на подобно нещо.
Но лично аз мисля, че всичко това е временно. Даже и аз бих спала с 1 момиче в момента и всички момичета са си така в тази възраст. Не се срамувай, а се забавлявай! Излей си всичко. Съдбата ще ти се усмихне и ще прекараш страхотно следващите месеци ще видиш![]()
Значи смятай колко си бисексуална, щом те е срам дори да си го признаеш. Ей такива изявления като правите сте ми ужасно смешни. Недорасла работа, като мине някоя и друга годинка, ако все още се имаш за бисексуална (щото е много "модерно" на 14-16 годишна възраст да казваш, че си с обратни наклонности, или бисексуален) няма да те е срам, гарантирам ти го.
Като порастеш.. пак ще си приказваме. Нямаш ли си нещо сериозно да се занимаваш, че си пълниш главата с глупости? Туй ли е най-сериозния ти проблем? Ей тва днешната младеж изтрещява тотално.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хубаво е да си би. Всички са ти мишена.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Начи един път парадирали, нам си кво, после "смятай колко си би, щом те е срам да си признаеш.."
Логика.
Мацко, не обръщай внимание тука на дървените философи, живей си, пробвай с момиче като имаш колебания. Аз го направих и разбрах отговора. С чуденки няма да разбереш. Просто действай както сметнеш за добре и както ти идва отвътре.
Първоначално написано от antifashionshit
Е, отговорих ти - не бързай да провъзгласяваш че си би. Недей да крещиш с пълно гърло, биейки се в гърдите коя си не защото трябва да се срамуваш, а защото може да ти изиграе много лоша шега. Плюс това, като ти гледам ника си мисля че си малка още, следователно неориентирана и объркана. Докато станеш на 30 може да се надсмиваш на сегашното си мислене, както и все още да имаш такива наклонности/мисли/чувства.
Трай си, недей да оповестяваш каквото и да е било на когото и да е било преди да бъдеш сигурна че човека отсреща няма да се изсмее в лицето, ще го приеме добре пък даже може и да се навие да се пробва с теб.