.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Question Какво да правя?!...

Аз съм бисексуална. Това си го знам от доста време, но ме е срам да си го призная. Помогнете ми плс!! .. Попринцип повечето момичета (като мен ;д) не си го признават и така не се знае дали и те си падат по момичета! Ако харесвам едно момиче- как да и го кажа? Страх ме е как ще реагира тя! Ами ако се отврати от мен?!!! .. тъй като във форума прочетох че има доста "бисексуални" момичета, искам да ви попитам как действате?! може и за примерче да ми дадете някои историйки!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Безсмислено е да се срамуваш от това, което сама си избрала за себе си. Вярно е, че не всички са такива, а различните тая държава не се приемат ... лесно... //

Иначе не знам какво бих направила, ако бях на твое място. Може би първо щях да се уверя, че и тя има такива наклонности , като моите и тогава бих действала. Не бих рискувала направо да й го призная и след това целия град да разбере това.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Безсмислено е да се срамуваш от това, което сама си избрала за себе си.
    др-то ок, но не мисля, че тя си го е избрала това... сексуалността не се избира... никой не е казал - ей ся ще съм гей/лесбийка/би сексуален/на.... Иначе да - първо се увери, че и тя те възприема по подобен начин, иначе ще стане кофти
    nigga stole my bike

г/д разбрах! ;д но как да се уверя че тя също е обратна (или би..)

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Отлично те разбирам. В момента дори аз самата съм в такава ситуация, влюбена в момиче. (:
    Да ти кажа честно, по-добре наистина се увери, че и тя има същите чувства или поне е бисексуална, иначе ще страдаш много, личен опит. (:
    Не дей да избързваш да й казваш, на мен ми отне 2 месеца преди да й споделя, така че не бързай.
    Някои момичета са доста уверени в това, аз лично не съм, дори не съм и предполагала, че мога да се влюбя в момиче или пък, че съм бисеклуална, но ето, че стана. И аз точно като теб си задавах същите въпроси, 'ами ако се отврати от мен', 'ако каже на всички' и т.н. Няма как да си 100% сигурна, че няма да стане, повечето момичета са кучки, това е факт. Ако ти е истинска приятелка обаче, ще го приеме добре. (:
    Относно това как да разбереш дали и тя е би, недей да я питаш директно, дори и да е може и тя като теб да се срамува и да не ти каже, сближете се първо, контактувайте повече, излизайте заедно, накрай я да се чувства комфортно с теб, говорете си на тази тема, питай я 'уж между другото' въпроси като 'би ли имала връзка с момиче?' ' какво мислиш за бисеклуалните' и така. (:
    Пиши ми на лично, ако искаш да питаш още неща, ще се радвам да помогна. ((((:

не знам в коя част на бг живееш, но в моята това вече не е табу и няма нито по-специално отношение, нито невярващи физиономии при казване на подобно нещо.
    Но лично аз мисля, че всичко това е временно. Даже и аз бих спала с 1 момиче в момента и всички момичета са си така в тази възраст. Не се срамувай, а се забавлявай! Излей си всичко. Съдбата ще ти се усмихне и ще прекараш страхотно следващите месеци ще видиш

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Значи смятай колко си бисексуална, щом те е срам дори да си го признаеш. Ей такива изявления като правите сте ми ужасно смешни. Недорасла работа, като мине някоя и друга годинка, ако все още се имаш за бисексуална (щото е много "модерно" на 14-16 годишна възраст да казваш, че си с обратни наклонности, или бисексуален) няма да те е срам, гарантирам ти го.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Като порастеш.. пак ще си приказваме. Нямаш ли си нещо сериозно да се занимаваш, че си пълниш главата с глупости? Туй ли е най-сериозния ти проблем? Ей тва днешната младеж изтрещява тотално.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на magita
    Хубаво е да си би. Всички са ти мишена.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Като порастеш.. пак ще си приказваме. Нямаш ли си нещо сериозно да се занимаваш, че си пълниш главата с глупости? Туй ли е най-сериозния ти проблем? Ей тва днешната младеж изтрещява тотално.
    Съгласна съм.

И все пак не бързай да споделяш открито наклоностите си, тъй като не знаеш как ще реагират повечкото хора.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

И все пак не бързай да споделяш открито наклоностите си, тъй като не знаеш как ще реагират повечкото хора.
    Това имам предвид!.. Точно това и ми е въпроса на самата тема! xD

Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    Хубаво е да си би. Всички са ти мишена.
    хахаха!.. xDD

Супер фен Аватара на djipsito
    Начи един път парадирали, нам си кво, после "смятай колко си би, щом те е срам да си признаеш.."
    Логика.

Мацко, не обръщай внимание тука на дървените философи, живей си, пробвай с момиче като имаш колебания. Аз го направих и разбрах отговора. С чуденки няма да разбереш. Просто действай както сметнеш за добре и както ти идва отвътре.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Мацко, не обръщай внимание тука на дървените философи, живей си, пробвай с момиче като имаш колебания. Аз го направих и разбрах отговора. С чуденки няма да разбереш. Просто действай както сметнеш за добре и както ти идва отвътре.
    Аз въобще не ги зачитам и като коментари ;д.. И също мисля че твърде много се правят на "философи" .. Както и да е. Мерси за съвета! Ще ми е от полза. ;д ;рр

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от giiRl.. Виж мнението
    Това имам предвид!.. Точно това и ми е въпроса на самата тема! xD
    Е, отговорих ти - не бързай да провъзгласяваш че си би. Недей да крещиш с пълно гърло, биейки се в гърдите коя си не защото трябва да се срамуваш, а защото може да ти изиграе много лоша шега. Плюс това, като ти гледам ника си мисля че си малка още, следователно неориентирана и объркана. Докато станеш на 30 може да се надсмиваш на сегашното си мислене, както и все още да имаш такива наклонности/мисли/чувства.

Трай си, недей да оповестяваш каквото и да е било на когото и да е било преди да бъдеш сигурна че човека отсреща няма да се изсмее в лицето, ще го приеме добре пък даже може и да се навие да се пробва с теб.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си